Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πληκτρολόγηση σε πεδία
Καλησπερα,μηπως ξερετε πως μπορω να κανω το εξης..θελω οταν περναω καποια στοιχεια σε τρια πεδια σε μια φορμα(πινακα) αυτοματα οτι γραφω να πηγαινουν σε ενα αλλο πεδιο,και να γραφονται και εκει...και να μην χρειαζεται να τα πληκτρολογω δυο φορες.. ευχαριστω πολυ |
| |||
| |||
Καλησπέρα στο Forum. Μιχάλη, στον ίδιο πίνακα ή σε άλλον; |
| |||
| |||
καλησπερα στον ιδιο πινακα,αλλα εαν γινεται και σε αλλον θα το ηθελα. Ευχαριστω πολυ |
| |||
| |||
καλημέρα Μιχάλη, κοίτα αν σου κάνει αυτό. Υ.Γ. Μιχάλη, για να έχεις τις καλύτερες δυνατές απαντήσεις από το forum, κατά την αποψή μου, πρέπει πάντα να επισυνάπτεις μια test database με μερικά δεδομένα και να λες ακριβώς τι θέλεις. σου είχα γράψει στις 11-10-2012 10:03 ΠΡΕΠΕΙ να μας βοηθήσεις για σε βοηθήσουμε μην θεωρείς την βοήθεια απο το forum δεδομένη. Τα ανωτέρω πάντα κατά την άποψη μου |
| |||
| |||
καλησπερα Κωστα σε ευχαριστω πολυ εχεις δικιο σε αυτο που λες,θα κανω μια τεστ βαση να την ανεβασω,γιατι θελω εαν μπορειται και μια βοηθεια για την αναζητηση.Και παλι ευχαριστω αυτο που μου εστειλες ειναι οτι ηθελα... καλο μεσημερι |
| |||
| |||
Ειναι ακριβως αυτο που θελω,συγνωμη αλλα εαν δεν καταλαβω πως το κανεις,ειμαι αρκετα αρχαριος,θα ανεβασω ενα μερος της βασης. Και παλι ευχαριστω Κωστα να εισαι καλα |
| |||
| |||
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάτημα κουμπιού και πληκτρολόγηση "," | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-13 01:32 |
[Γενικά] Μήνυμα από λάθος πληκτρολόγηση | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-13 18:54 |
[ Active X Controls ] Πληκτρολόγηση σε συνθετο πλαίσιο | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-12 16:25 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση αποτελεσμάτων κατά την πληκτρολόγηση αναζήτησης ονόματος | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 21:04 |
Η ώρα είναι 08:14.