Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση-Αποκρυψη
Σε μία φόρμα έχω ένα πλαίσιο ελέγχου (ναι/οχι) και ένα σύνθετο πλαίσιο. Πως μπορώ στην φόρμα μου το σύνθετο πλαίσιο να εμφανίζεται μόνο όταν το πλαίσιο ελέγχου έχει την τιμή "ΝΑΙ"; |
| |||
| |||
Μάνο καλημέρα, μια επισυναπτόμενη test B.Δ., με μερικά στοιχεία |
| |||
| |||
Επισυνάπτω την Β.Δ τεστ Επισυνάπτω την βάση δεδομένων τεστ. Στην φόρμα πίνακα1 θέλω το πεδίο2 να εμφανίζεται μόνο όταν επιλεγεί το Πεδίο1
|
| |||
| |||
Μάνο, κοίτα αν σου κάνει |
| |||
| |||
Ναι αυτό ακριβώς ήθελα. Απλά αν μπορείς να μου πεις πως το κάνουμε αυτό. Ευχαριστώ πολύ. |
| |||
| |||
Κοίτα τον κώδικα στην φόρμα
|
| |||
| |||
Έχω άλλη μια απορία. Στην πρώτη εγγραφή λειτουργεί κανονικά.Όταν πάω να εισάγω νέα εγγραφή δεν λειτουργεί. Δηλαδή στην δεύτερη εγγραφή το πεδίο 2 εμφανίζεται χωρίς να έχω επιλέξει το Πεδίο1 |
| |||
| |||
Μάνο, κοίτα αυτήν την Β.Δ. |
| |||
| |||
Δεν μου την ανοίγει. Μου βγάζει μήνυμα "Η βάση δεδομένων ή το έργο της Microsoft Office access περιέχει μια αναφορά προ το αρχείο "msador15.dll" που έχει διακοπεί ή δεν υπάρχει εκδοση 6.0
|
| |||
| |||
Έχεις δίκιο, έγαψα σε ADO την function αυτό πρέπει να σου κάνει |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εμφάνιση ή απόκρυψη σε κουμπί της φόρμας | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-11-15 20:34 |
Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-06-15 23:38 |
[ Υποφόρμες ] Απόκρυψη / Εμφάνιση περιεχομένου | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-01-13 23:29 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση ή Απόκρυψη Ετικέτας | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-06-11 20:57 |
ACCESS 2010 Απόκρυψη Ribbon-εμφάνιση custom ribbon | gnikol | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-12-10 00:24 |
Η ώρα είναι 07:26.