Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-02-09, 21:49
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή help πεδιο σε πινακα

καλησπερα
εχω φτιαξη μια απλη βαση δεδομενων. η οποια περιεχει πινακες:
πελατολογιο με τα εξης πεδια, κωδ ( αυτ. αριθ + primary key ) ,επιθετο (κειμενο ) ,
ονομα ( κειμενο), τηλ (κειμενο) περιοχη_πολη (αναζητηση απο πινακα που εχω φτιαξει), ημερομηνια (ημερομηνια με μασκα εισαγωγης _ _/_ _/_ _ _ _ ) και ολα τα πεδια υποχρεωτικα, εχω φτιαξει την φορμα οπως ακριβως ηθελα με εισαγωγη φωτογραφιες, λογοτυπο σαν κεφαλιδα και τρεχουσα ημερομηνια ωρα.. το θεμα ειναι οτι ξεχασα ενα πεδιο αφου το θυμηθηκα πολυ αργα. δηλαδη εχω βαλει ημερομηνια, και θελω να προσθεσω ημερομηνια παραδοσης. το ερωτημα μου ειναι.:μπορω να προσθεσω απευθειας πανω στην φορμα το πεδιο?.. η θα πρεπει να το κανω εισαγωγη στον πινακα αφου πρωτα σβησω το primary key και τις σχεσεις και αποθηκευω. και ξανα απο την αρχη ολη την φορμα. αφου σβηνω την προιγουμενη.! ?
δοκιμασα δίπλα απο πεδιο ημερομηνια να φτιαξω ενα 2ο πεδιο που θα λεγεται ημερομηνια παραδοσης μεσα απο την εργαλειοθηκη. αλλα το προβλημα μου ειναι οτι οταν πηγα να κανω δοκιμαστικη εγγραφη να δω αν ολα δουλευουν σωστα, ειναι οτι οταν εκανα εισαγωγη ημερομηνια οκ. οταν πηγαινα ομως στο πεδιο ημερομηνια παραδοσης μου εβαζε αυτοματα την ημερομηνια που ειχα καταχωρησει στο πρωτο πεδιο (ημερομηνια).. σαν να ειχα κανει τα 2 πεδια copy paste. :?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-02-09, 11:45
Tassos
Guest

Προεπιλογή Re: help πεδιο σε πινακα

Καλημέρα.

Προσθέτεις το πεδίο της ημερομηνίας στον πίνακα και κατόπιν στη φόρμα.

Ή μήπως δεν κατάλαβα κάτι...

Τι προσπαθείς να πετύχεις προσθέτοντας ένα μη δεσμευμένο πεδίο στη φόρμα, όταν μάλιστα αυτό δεν αποθηκεύεται πουθενά;

Φιλικά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-09, 23:40

αυτο ειναι το λαθος μου . οτι επειδη ξεχασα ενα πεδιοστον πινακα και επειδη εφταξα την φορμα, δεν ξερω πως να προσθεσω τωρα αν και με καθυστεριση ενα πεδιο που εχω ξεχασει.
πως θα το κανω αυτο.?

θελω να αποφυγω να σβησω ολη την φορμα και να την ξανακανω απο την αρχη. εκτος αν υπαρχει τροπος να προσθεσω πεδιο στην φορμα.. ειτε απευθειας πανω στην φορμα ειτε προσθετωντας πεδιο μεσα στον πινακα και μετα εισαγωγη στην ειδη υπαρχουσα φορμα ( που αυτο δεν ξερωνα το κανω ! )
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-09, 16:42
Tassos
Guest

Κατ αρχήν γεια και χαρά!
Αφού προσθέσεις το πεδίο στον πίνακα, το εισάγεις στη φόρμα όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-09, 00:19

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωω!!! :D
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-09, 08:44
Tassos
Guest

Καλημέρα σε όλους!
Φίλε μου χαίρομαι που σε βοήθησα!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Εισαγωγη Πραξης απο φορμα σε Πεδιο Πινακα kasman Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 22-05-16 13:55
[ Πίνακες ] Τιμή Πεδίου ίση με πεδίο άλλου πίνακα gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 25-01-13 12:41
Ενημέρωση τιμών πίνακα από πεδίο φόρμας gath Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 19-08-12 15:07
[ Φόρμες ] Πεδίο απο άλλη φόρμα / πίνακα crc Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 11-01-10 21:12
Update σε πεδίο πίνακα Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 24-06-09 23:01

Η ώρα είναι 09:11.