Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κουμπί φιλτρου
Καλημέρα σας και πάλι. Βρήκα στο φόρουμ μια φόρμα που κάνει κλήρωση και προσπάθησα να την προσαρμόσω σε μια δική μου. Δεν δουλεύει και η διαφορά είναι στο κουμπί φιλτραρίσματος. Το κουμπί της δικής μου πρέπει να παίρνει κείμενο, ενώ η άλλη παίρνει αριθμό. Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το διορθώσω, άλλωστε στη VBA έχω πλήρη άγνοια. Ανεβάζω τη φόρμα και αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ Γιώργος. |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο, άλλαξε τον κώδικα της διαδικασία συμβάντος «Σύνθετο_πλαίσιο9_AfterUpdate()» με τον παρακάτω: Κώδικας: Private Sub Σύνθετο_πλαίσιο9_AfterUpdate() DoCmd.ApplyFilter , "[ΠΛΗΡΩΜΑ]='" & Me![Σύνθετο πλαίσιο9] & "'" Me.OrderBy = "[Α/Α]" Me.OrderByOn = True End Sub Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα σ' όλους. Γιώργο, έβαλα ενα πεδίο, την ημερομηνία στο query, μήπως ήθελες κάτι τέτοιο; |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Είναι άψογο. Ευχαριστώ και τον Κώστα αλλά η ημερομηνία δεν με ενδιαφέρει. Να είστε όλοι καλά! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 19:23 |
[Γενικά] Αντιγραφή επιλογών φίλτρου | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-04-12 20:19 |
Κουμπί Κατάργησης Φίλτρου | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-04-12 22:49 |
[ Ερωτήματα ] Χρήση φίλτρου | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-10 18:00 |
Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 08:47 |
Η ώρα είναι 20:18.