Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καταχώριση δεδομένων σε δυο πίνακες
Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους να μου πει κάποιος, αν γίνεται από μια φόρμα (ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΕΞΟΔΩΝ) που έχει δύο καρτέλες (ΕΞΟΔΑ) και (ΚΤΗΜΑΤΑ) να καταχωρήσω δεδομένα στους δύο διαφορετικούς πίνακες που έχω στην βάση δεδομένων. Σας στέλνω υπόδειγμα για να καταλάβετε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων!! |
| |||
| |||
Καλημέρα, Αντώνη, κοιτα αν σου κάνει |
| |||
| |||
Κώστα ευχαριστώ πολύ, ήταν αυτό που ήθελα!! Ήθελα σου κάνω ακόμα μία ερώτηση, μπορούμε να ενώσουμε της πληροφορίες από δύο πίνακες σε μία έκθεση; |
| |||
| |||
Καλημέρα σ' όλους. Αντώνη, γενικά γίνονται, σχεδόν, τα πάντα. |
| |||
| |||
Μενου στην Access
Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους, πώς μπορώ σε μία φόρμα που υπάρχει ένα κουμπί εντολής, πατώντας το κουμπί να με μεταφέρει στην ενέργεια που του έχω δώσει να κάνει (πχ άνοιγμα έκθεσης) και ταυτόχρονα η προηγούμενη φόρμα να χάνεται και να μένει ορατή μόνο η "έκθεση" που ζήτησα με το κουμπί. Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό που λέω. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σ' όλους. Αντώνη, στο κουμπί γράψε τον κώδικα στο συμβαν on_click, DoCmd.OpenReport "όνομα ρεπορτ", acViewPreview, "", "", acNormal DoCmd.Close acForm, "όνομα φόρμας" |
| |||
| |||
Φίλε Κώστα ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις ότι εκτιμώ πολύ που με βοηθάς! Θα με συγχωρέσεις όμως αλλά επειδή είμαι αρχάριος και δεν κατάλαβα το τι πρέπει να κάνω, γι΄αυτό σου στέλνω ένα δήγμα μιας βάσης για να το εφαρμόσεις εσύ, ώστε να μπορέσω να το καταλάβω καλύτερα. ΥΓ. Θα ήθελα ανοίγοντας την φόρμα "φόρμα επιλογής" και πατώντας το ανάλογο κουμπί η φόρμα να χάνεται και να μένει ορατή μόνο η φόρμα "δεδομένα" ή "έκθεση" ανάλογα με το κουμπί που πατήσαμε. |
| |||
| |||
Καλημέρα στο Forum. Αντώνη, κοίτα αν σου κάνει |
| |||
| |||
Κώστα και πάλι ευχαριστώ, ήταν έτσι όπως το ήθελα! είσαι φοβερός!!! Μια διευκρίνηση θα ήθελα ακόμη αν μπορείς, όταν μου εμφανίζει τις εκθέσεις, τις εμφανίζει σε "προεπισκόπηση εκτύπωσης" και όχι σε "προβολή έκθεσης". Μπορώ να αλλάξω κάτι στον κώδικα ώστε να είναι έτσι όπως το θέλω; |
| |||
| |||
Την καλημέρα μου στο forum. Αντώνη, 1. άνοιξε την φόρμα 'ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ' σε design view 2. με το ποντίκι επέλεξε το button 'ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΚΕΘΕΣΗΣ' 3. αν δεν εμφανίζεται το παράθυο με τα properties, κάνε δεξί κλικ sto button και επελεξε properties 4. Επελεξε απο τα properties το tab Event 5. κάνε κλικ στο button Με τις τελείες 6. άλλαξε το acViewPreview σε acViewReport |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] συγκεντρωτικοι πινακες | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-11-16 21:33 |
[Γενικά] ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-11-16 22:11 |
[VBA] Αναζήτηση στοιχείων από δυο φύλλα και καταχώριση των επιλεγμένων σε νέο | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-03-14 22:16 |
[VBA] Μεταφρά δεδομένων σε πίνακες Excel | manos1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 14-03-12 12:38 |
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΕΣ | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-03-10 19:58 |
Η ώρα είναι 08:13.