Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση δύο πεδίων από σύνθετο πλαίσιο
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Η απορία μου σήμερα είναι η εξής: Μπορώ από ένα σύνθετο πλαίσιο να ενημερώνω ταυτόχρονα δύο πεδία; Και εξηγούμαι. Πατώντας το βελάκι σε ένα σύνθετο πλαίσιο, μου εμφανίζει στοιχεία δύο πεδίων π.χ. ΟΝΟΜΑ και ΑΦΜ. Γίνεται επιλέγοντας το όνομα να ενημερώνεται και το ΑΦΜ που είναι το επόμενο πεδίο στη φόρμα μου; Ελπίζοντας σε μια απάντηση, ευχαριστώ πολύ Γιώργος. |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο, αν έχουμε ένα σύνθετο πλαίσιο με πολλές στήλες και όνομα πχ cboName , μπορούμε να αναφερθούμε στην τιμή της στήλης j με την έκφραση : cboName.Column(j-1). Δηλαδή αν θέλουμε την τιμή της δεύτερης στήλης (j=2), η έκφραση θα είναι: cboName.Column(1) . Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο, κατ' αρχάς να σε ευχαριστήσω για την απάντηση, αλλά ή δεν έγινα κατανοητός ή δεν κατάλαβα την απάντηση. Επισυνάπτω ένα πρόχειρο δείγμα με δύο πίνακες και μία φόρμα και αυτό που ζητάω είναι όταν από το σύνθετο πλαίσιο επιλέγω μια τιμή να ενημερώνεται ταυτόχρονα και το πεδίο [ΑΡ ΔΕΛΤΙΟΥ 1] της φόρμας. Με το δείγμα πιστεύω θα είναι πιο εύκολη η απάντηση. Φιλικά Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο, στη ΒΔ που επισυνάπτω πρόσθεσα κώδικα και νομίζω λειτουργεί, όπως θέλεις. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο καλησπέρα. Μόλις τώρα είδα την απάντηση και είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα. Ευχαριστώ πολύ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με ενημέρωση σύνθετου πλαισίου από άλλο συνθετο πλαίσιο | panis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-12-13 17:56 |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 20:12 |
Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 16:33 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο | Πέτρο | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-02-12 14:17 |
Αυτόματη ενημέρωση πεδίων σε σύνθετο πλαίσιο | ndplus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-02-10 00:59 |
Η ώρα είναι 20:22.