Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια με SQL και φιλτράρισμα αποτελεσμάτων
Καλησπέρα σε όλους, Το πρόβλημά μου έχει ως εξής: Σε ένα πίνακα με περίπου 1300 καταγραφές θέλω να δημιουργήσω μία φόρμα με διάφορες επιλογές (κουμπιά) τα οποία θα ανοίγουν μία τελική φόρμα η οποία για κάθε περίπτωση θα εμφανίζει ορισμένα από τα αποτελέσματα του βασικού μου πίνακα. Τι έχω ήδη κάνει: Έχω εισάγει τον πίνακα στην access κι έχω δημιουργήσει τις κατηγορίες (κουμπιά) που θέλω και ψάχνω τρόπο να ορίσω τα αποτελέσματα για κάθε κατηγορία (κουμπί), χρησιμοποιώντας τον βασικό πίνακα με όλες τις καταγραφές. Φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει με δημιουργία φίλτρου, αλλά στην προσπάθεια να συντάξω τη φόρμα SQL δεν γίνεται δεκτό το αίτημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά Φιλικά, Βαγγέλης. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Βαγγέλη καλωσόρισες στο forum. Αν κατάλαβα καλά αυτό ίσως σε βοηθήσει. http://www.ms-office.gr/forum/access...18-filtro.html Φιλικά Νάσος |
Ετικέτες |
sql, φιλτράρισμα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Εξαγωγή Αποτελεσμάτων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-03-15 17:02 |
[Γενικά] Αντιγραφή αποτελεσμάτων | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-12 00:38 |
[Γενικά] Πίνακας αποτελεσμάτων αθλητικών δοκιμασιών | despotas77 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 07-09-11 19:48 |
Αναζήτηση τελευταίων αποτελεσμάτων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-03-11 19:12 |
Η ώρα είναι 20:14.