Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συνταγές
Καλημέρα σας , εδώ και καιρό σκεφτόμουν να φτιάξω μια βάση με συνταγές μαγειρικής , το όλο θέμα το φανταζόμουν κάτι απλό με 3 πεδία 1. Φωτό , να έχω κουμπάκι αναζήτησης για να μπορώ να την επιλέγω. 2. Υλικά με μεγάλο πλαίσιο απο κάτω για να έχω αρκετό χώρο για μεγάλες συνταγές. 3. Εκτέλεση όπου θα γίνεται η ανάλυση της συνταγής. Τα 2 τελευταία πεδία είναι εύκολα , αλλα το πεδίο με την εικόνα , ακόμα και απο αναζήτηση κάποιου κώδικα στο δίκτυο παρότι βρήκα κάτι δεν δούλεψε ποτέ σωστά , οπότε έρχομαι να ρωτήσω , υπάρχει κάτι έτοιμο , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την σκέψη μου ?? Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων !!! υ.γ. Ααααα και κάτι τελευταίο , αν θα μπορούσαμε να έχουμε και μια αναφορά με τις συνταγές που έχουμε , με αλφαβητική ταξινόμηση και πάλι ευχαριστώ πολύ. |
| |||
| |||
Εδώ είναι τα πρώτα βήματα της βάσης μου , το μόνο που θα ήθελα αν το ξέρει κάποιος η μπορούμε να το φτιάξουμε ειναι , στην φόρμα μέσα το Κουμπί επιλογή να το πατάμε και να μας βγάζει το παράθυρο της αναζήτησης αρχείου , για να διαλέξουμε την εικόνα που θέλουμε. Επίσης η εικόνα που θα ανοίγει μπορεί να γίνεται αυτόματα προσαρμογή στο μέγεθος του παραθύρου μου ??? Ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crc : 06-09-12 στις 21:55. |
| ||||
| ||||
Η Ιντερνετ Διευθυνση που εδωσες για να κατεβει το αρχειο προτρεπει σε καποιο ειδος πληρωμης και αυτο δεν ειναι σωστο για τα Μελη του Φορουμ. Το αρχειο σου ειναι κατω απο 2mb και πιστευω οτι μπορεις να μας το δωσεις απευθειας. Εαν μπορεις συμπιεσε το σε μορφη zip.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Το δοκίμασα και όπως σου έστειλα και σε προσωπικό μήνυμα το όριο μου ειναι 512Κ και το μέγεθος του αρχείου ειναι 2,9 Μ γι' αυτό και μονο το έβαλα σε free hosting υπηρεσία .... Αν γίνεται κάπως αλλιώς να το στείλω με email σε κάποιον διαχειριστή , για να το ανεβάσει ??? Ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 20:34.