Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση τιμών πίνακα από πεδίο φόρμας
Καλησπέρα, έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων αξιολόγησης συνεργατών . Ο πίνακας SalesPersonEvaluation περιλαμβάνει τα στοιχεία αξιολογούμενου καθώς και τα πεδία αξιολόγησης. Έχω επίσης δημιουργήσει μια φόρμα για την αυτόματη καταχώρηση των τιμών στα πεδία . Στην ίδια φόρμα συγκεντρώνω το σκόρ των αξιολογήσεων . Για παράδειγμα υπολογίζω ένα πεδίο στην φόρμα με το Όνομα Υποδοχή που συγκεντρώνει τα σκορ των επιμέρους πεδίων της φόρμας "Καλοσώρισμα" , "Ανταπόκριση" που αντιστοιχούν σε πεδία του πίνακα SalesPersonEvaluation . Το θέμα είναι πως δεν γνωρίζω εαν έχω την δυνατότητα να ορίσω στον πινακα SalesPersonEvaluation ένα πεδίο που να ονομάζεται Υποδοχή και να καταχωρείται αυτόματα η τιμή που υπολογίζεται στην φόρμα. Ευχαριστώ Γιώργος Αθανασόπουλος |
| |||
| |||
Γιώργο καλό σου μεσημέρι, Έχεις αυτήν την δυνατότητα, με κώδικα. Βάλε ενα συνημμένο με την Β.Δ., με λίγα στοιχεία, για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση φόρμας με νέα τιμή Πίνακα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-03-15 17:21 |
Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 19:18 |
Πεδίο πολλαπλών τιμών | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-06-11 13:42 |
[ Πίνακες ] Συγχώνευση πολλών τιμών σε ένα πεδίο 2 | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-04-11 18:53 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 11:36 |
Η ώρα είναι 21:49.