Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη διαγραφή
Καλησπέρα σε όλους έχω ένα κατά την γνώμη μου ένα σοβαρό πρόβλημα. Θέλω από τον πίνακα προϊόντων που έχω και κάνω μία καταχώρηση θέλω να γίνετε αυτόματη διαγραφή μετά από ένα χρονικό όριο πχ 10 ημερών. Ο πίνακας δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο μόνο κωδικός προϊόντος ημερ/νια εισαγωγής και ποσότητα. Υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτό; Ευχαριστώ Χρήστος |
| |||
| |||
Καλημέρα Χρήστο, στην επισυναπτόμενη ΒΔ υπάρχει μια υλοποίηση του ζητούμενου. Η βάση περιέχει: 1) Τον πίνακα «ΠΡΟΙΟΝΤΑ». 2) Το ερώτημα ενέργειας «AutoDEL» το οποίο διαγράφει από τον πίνακα όσα προϊόντα έχουν εισαχθεί τουλάχιστον 10 μέρες πριν από την τρέχουσα ημερομηνία ([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ]<Date()-10). 3) Την μακροεντολή «AutoExec», που τρέχει το ερώτημα «AutoDEL». Επειδή η μακροεντολή «AutoExec» τρέχει αυτόματα κάθε φορά που ανοίγουμε τη βάση θα τρέχει και το ερώτημα και θα διαγράφει τις παλιές εισαγωγές προϊόντων. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ για την λύση που μου έδωσες θα την δοκιμάσω τώρα πιστεύω από την περιγραφή σου οτι είναι αυτό που θέλω και πάλι σ'ευχαριστώ και συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά έλειπα .
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγραφή δεδομένων | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-12-15 21:43 |
Αυτόματη διαγραφή εγγραφών Πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-04-15 00:50 |
Αυτόματη διαγραφή βάσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-09-14 00:24 |
Διαγραφή από την registry | ΠΕΤΡΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-05-13 08:33 |
[VBA] διαγραφή δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-11-10 21:52 |
Η ώρα είναι 21:09.