Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ταξινόμηση σε Έκθεση
Φίλοι μου το Φόρουμ γειάς. Πιστεύω όσοι γυρίσατε από τις διακοπές να έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας γιατί....... Φίλοι μου, με την βοήθειά σας, έχω φτιάξει μία βάση και έχω το εξής πρόβλημα όπως θα δείτε και στο συνημμένο (Access 03). Έχω φτιάξει το ερώτημα με τις εκκρεμείς υποθέσεις. Όταν βάζω να μου βγάλει τις εκκρεμείς υποθέσεις π.χ από 15/9/2011 έως 30/6/2012 μου τα βγάζει με την σειρά π.χ. 1/12-3-2011, 3/3-5-2011 κλπ. Όταν πάω στην Έκθεση ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ δεν μου βγάζει τις εκκρεμείς κάθε Δικαστή με την σειρά π.χ.1/12-3-2011, 3/3-5-2011, 1/24-7-2012 κλπ. Πιστεύω να έγινα κατανοητός Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 26-07-12 στις 16:43. Αιτία: λάθος νούμερο |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Χρήστο δες συνημμένο Καλή συνέχεια! Δημήτρης |
| |||
| |||
Δημήτρη σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, και για τον χρόνο σου, αλλά όπως θα είδες και στο συνημμένο μου έγγραφο είχα γράψει και εγώ στα Κριτήρια >"0" σε όλες τις στήλες. Εφάρμοσα το δικό σου (που είχες στα κριτήρια μόνο σε δύο στήλες), στο δικό μου έγγραφο που έχει πιο πολλούς Δικαστές και μου αφήνει πολλά κενά μεταξύ των ημερομηνιών, δεν είναι έτσι μαζεμένα όπως το συνημμένο. Αν θέλεις για να καταλάβεις τι λέω πήγαινε στο δικό μου συνημμένο και βάλε >"0" μόνο στις δύο πρώτες στήλες και θα δεις τα κενά που αφήνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 26-07-12 στις 23:41. |
| |||
| |||
Δημήτρη και φίλοι μου σε συνέχεια τις προηγούμενης απάντησής μου, σας στέλνω νέο αρχείο με ένα περισσότερο δικαστή. Δημήτρη όπως θα δεις και φυσικά και οι φίλοι μου υπάρχουν (3) Δικαστές και το σύνολο των υποθέσεων είναι στις Τακτικές (9), Ειδικές (13), Μισθ. (21) Εργατικές (4) και Εκουσία (33). Αν εφαρμόσω στο κριτήριο μόνο για τις δύο πρώτες στήλες δεν μου βγάζει τον ένα Δικαστή και δεν μου βγάζει όλες τις υποθέσεις. Πιστεύω με αυτό το συνημμένο να σας διευκόλυνα. Σας ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Χρήστο δες αν σου κάνει αυτό Καλή συνέχεια! Δημήτρης |
| |||
| |||
Δημήτρη γειά σου. Πολύ καλή δουλειά Ναι είναι αυτό που θέλω όσο αφορά τις ημερομηνίες, απλά θα ήθελα να είναι πιό μαζεμένο σε μία σελίδα όσο είναι δυνατόν, ή αν ένας Δικαστής έχει υποθέσεις στην δεύτερη σελίδα να πηγαίνει το όνομά του στην σελίδα αυτή. Το πρόβλημα όμως είναι πως θα το ενσωματώσω στον φάκελο τον δικό μου;;;; Ο πίνακας από όπου παίρνει τα στοιχεία στο φάκελό μου είναι σε μορφή excel με αυτόματη σύνδεση. Προσπάθησα να το ενσωματώσω αλλά δεν κατάφερα τίποτα Τι πρέπει να κάνω;;;; Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου και τον χρόνο σου Δημήτρη το έψαξα και βρήκα μία λύση, απλά θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις πως μπορώ αν ένας Δικαστής έχει υποθέσεις στην δεύτερη σελίδα να πηγαίνει το όνομά του στην σελίδα αυτή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 27-07-12 στις 22:05. Αιτία: Συμπλήρωση |
| |||
| |||
Χρήστο έκθεση ->προβολή σχδίασης ->κεφαλιδα δικαστής -> μορφή στο απανάληψη ενότητας βάλε Ναι Καλή συνέχεια Δημήτρης |
| |||
| |||
Ξέχασα τον τίτλο αν τον βάλεις στην κεφαλίδα σελίδας αντί της έκθεσης θα σου επαναλαμβάνεται σε κάθε σελίδα όπως σε βολεύει
|
| |||
| |||
Δημήτρη γειά σου και πάλι σε ευχαριστώ . Κάπως έτσι το είχα φανταστεί ότι γίνεται, αλλά δεν γνώριζα το πως Τώρα θέλω την βοήθειά σου ως προς το πώς γίνεται να φαίνεται η κεφαλίδα έκθεσης στην δεύτερη σελίδα. Πιστεύω με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν βρήκα κάτι ίδιο. Γίνεται διαφορετικά;;; |
| |||
| |||
Χρήστο στο έγραψα από πάνω τη βάζεις στην κεφαλίδα σελίδας και όχι της έκεθεσης αν θες να φαίνεται σε όλες τις σελίδες Φιλικά Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Ταξινόμηση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-14 19:02 |
[Γενικά] Ταξινόμηση | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 13-04-13 18:25 |
Ταξινόμηση σε έκθεση | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-01-13 12:16 |
Ταξινόμηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 22-02-11 12:19 |
[ Φόρμες ] Ταξινόμηση | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-10-10 20:26 |
Η ώρα είναι 08:39.