Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Σωστό στήσιμο βάσης δεδομένων

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-07-12, 11:46
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Σωστό στήσιμο βάσης δεδομένων

Φίλοι μου καλημέρα.
Είμαι νέο μέλος στο Φόρουμ και το διαβάζω τις τελευταίες 4-5 ημέρες έκπληκτος για τις γνώσεις σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται την κάθε ερώτηση. Θέλω να στήσω μία νέα βάση δεδομένων για την δουλειά μου. Είμαι τουλάχιστον αρχάριος μπροστά σας, αλλά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου κάπως καλύτερη και ευκολότερη. Εκείνο που ξέρω για τις βάσεις δεδομένων είναι πως αν δεν στηθούν σωστά από την αρχή τότε δημιουργούνται πολλά προβλήματα και λάθος αποτελέσματα. Αν σας είναι εύκολο θα ήθελα να με βοηθήσετε με το στήσιμο πινάκων και ερωτημάτων, γιατί τα λάθη εκεί είναι απαγορευτικά.
Στο συνημένο αρχείο περιγράφω κάπως τι θέλω.
Ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: docx Βάση.docx (13,7 KB, 91 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-12, 13:22
Το avatar του χρήστη Tasos
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους!

Κώστα καλωσόρισες στο φόρουμ!

Όπως πολύ σωστά αναφέρεις, οι βάσεις δεδομένων αν δεν στηθούν σωστά από την αρχή τότε δημιουργούνται πολλά προβλήματα και λάθος αποτελέσματα.

Ωστόσο η σχεδίαση του έργου που θέλεις να δημιουργήσεις απαιτεί περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη διεξαγωγή ενός γεγονότος χρονολογικά αλλά και την ορολογία.

Θα σου πρότεινα να μελετήσεις το αρθρο της Microsoft: Βασικές αρχές σχεδίασης βάσης δεδομένων - Access - Office.com
να κάνεις ένα ξεκίνημα (δημιουργία βασικών πινάκων) και να μας επισυνάψεις ένα αντίγραφο για να το εξελίξουμε όλοι μαζί.

Φιλικά

Τάσος
Παλιά 24-07-12, 16:38
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους.
Τάσο σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και για την συμβουλή σου. Θα διαβάσω και θα προσπαθήσω. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να πω πως δεν ζητάω να μου δώσετε κάτι έτοιμο, αλλά με την εμπειρία σας να με καθοδηγούσατε σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο επισυναπτόμενο έγγραφο για το σωστό στήσιμο των πινάκων.
Έχω ξεκινήσει κάτι θα το δουλέψω και θα το ανεβάσω όταν θα είναι έτοιμο για τις διορθώσεις.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Ερωτήματα ] Σχεδίαση βάσης δεδομένων Πανος_ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 29-02-16 20:19
[Γενικά] Σωστό ποσοστό misirlis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 13-06-13 14:28
Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων jimvasiloudis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 03-02-12 10:13
Άνοιγμα βάσης δεδομένων ntelios Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 30-03-10 19:34

Η ώρα είναι 08:49.