Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πεδίο φόρμας
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής. Έχω μια φόρμα που περιλαμβάνει τα εξής 2 πεδία. 1) Κινητό 2) Τρόπος επικοινωνίας (Σύνθετο πλαίσιο) το οποίο έχει τις επιλογές (Αλληλογραφία,sms,όχι). Θα ήθελα όταν στο πεδίο (Τρόπος επικοινωνίας) υπάρχει η επιλογή sms αν στο πεδίο (Κινητό) καταχωρήσω κινητό τηλέφωνο να παραμένει ως έχει εάν όμως το αφήσω κενό διότι δεν έχω κινητό τηλέφωνο να αλλάζει το πεδίο από (sms) σε (Ναι). Εάν στο πεδίο υπάρχει η επιλογή (Όχι) να παραμένει ως έχει είτε καταχωρήσω κινητό τηλέφωνο είτε όχι. Σας ευχαριστώ!! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Γιώργο! Δες ένα παράδειγμα στο συνημμένο παρακάτω. Νομίζω ότι δεν θα συναντήσεις δυσκολία αν χρειαστεί να τροποποιήσεις τις συνθήκες του κώδικα που περιέχεται. Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,αυτό ακριβώς ήθελα,ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σου!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποθηκευση Απεικόνισης σε πεδιο φορμας | concar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-11-16 11:02 |
[ Φόρμες ] Πεδίο Φόρμας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-14 19:28 |
[ Φόρμες ] Αύξουσα αρίθμηση σε πεδίο φόρμας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 01-06-11 23:33 |
Η ώρα είναι 21:21.