Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Στοιχεία σε διαφορετικές σελίδες
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Η πολύτιμη βοήθειά σας είναι απαραίτητη στο εξής πρόβλημα : Ο Πίνακας στην Access παίρνει στοιχεία από Excel με στοιχεία Α1 Β1 C1 D1 Ε1 Όνομα Επώνυμο Πατρός ΝΑΙ ή ΟΧΙ Ημερ Έχω φτιάξει ένα ερώτημα να μου φέρνει τα ΝΑΙ ή τα ΟΧΙ Θέλω να φτιάξω μία Έκθεση στην οποία όταν υπάρχουν πάνω από (1) ΝΑΙ ή ΟΧΙ να μου βγάζει ένα σε κάθε διαφορετική σελίδα δηλ. (1) ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε κάθε διαφορετική σελίδα. Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Κοινά στοιχεία λίστας | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 26-10-16 20:46 |
[VBA] ListBox με λίστα από δύο σελίδες | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-02-14 19:04 |
[Συναρτήσεις] Χρεωπίστωση σελίδας ταμείου απο σελίδες εσόδων εξόδων κατά ημερομηνία | ataktos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-13 01:53 |
[Excel07] Δεν εμφανίζει στη μετάφραση στοιχεία | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-09-12 21:57 |
Στοιχείο ελέγχου (καρτέλα, με 4 σελίδες), ονοματολογία | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-04-12 19:46 |
Η ώρα είναι 09:03.