Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα . Μου κτυπάει στο CurrentDb.Execute strSQL μου βγάζει Run - time error 3063 Διπλότυπος προορισμός εξόδου OrderDetails.ΣύνολοΜΦ Σε εσένα μου είπες Παίζει κανονικά σε εμένα αντιστέκεται |
| |||
| |||
Λοιπόν το link είναι αυτό : https://docs.google.com/folder/d/0Bz...NiQWZNQTQ/edit Αντιγράψτε το φάκελο ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ στον c: Μέσα από το φάκελο FE τρέξτε την τελευταία Ver User name: Admin Pass :000 Καλή τύχη ... |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Σαράντο! Ο κώδικας αυτός λειτουργεί τοσο σε Access 2003 όσο και σε Access 2010. Σύμφωνα με το μήνυμα "Διπλότυπος προορισμός εξόδου....", το πεδίο Σύνολο_ΜΦ υπάρχει παραπάνω από μια φορά ως όρισμα στη διαδικασία εκτέλεσης SQL. Κάπου έχεις τυπογραφικό ή συντακτικό λάθος. Έλεγξε αν το παρακάτω κομμάτι κώδικα είναι ακριβώς ίδιο με το δικό σου: Κώδικας: strSQL = "UPDATE [Order Details] SET [Order Details].Quantity =" & cnt + LngQty & _ ", [Order Details].Σύνολο_ΜΦ =" & CurrSalePrice & _ ", [Order Details].Σύνολο_ΧΦ =" & CurrUnitPrice & _ " WHERE [Order Details].ProductID = " & LngProductID & _ " AND [Order Details].PurchaseOrderNumber= '" & strPurchaseOrderNumber & "';"
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ το είχα δει και εγώ αλλά λόγο βιασύνης και όχι καθαρού μυαλού θόλωσα ανέβασα την διορθωμένη στο google Drive πρόσθεσα δύο τρία πραγματάκια στο κωδικά σου και συνεχίζω δεν είμαι ακόμα ούτε στα μισά ας ελπίσουμε να μην σας ταλαιπωρήσω παραπάνω .. Ευχαριστώ πολύ. Τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα ........... βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Κατανομή αδιάθετης ποσότητας στα μεγαλύτερα κελιά ενός πίνακα | ataktos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-04-14 20:22 |
[Συναρτήσεις] Άθροιση ποσότητας ανά κωδικό. | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-04-14 14:36 |
Πρόσθεση Πεδίων | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-07-13 19:56 |
[Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 20:11 |
[Γενικά] Πρόσθεση κλασμάτων... | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-10 15:25 |
Η ώρα είναι 20:48.