Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Workgroup run problems
Τελικά κατάφερα να ετοιμάσω την βάση που έφτιαχνα http://www.ms-office.gr/forum/access...nazitisis.html Τώρα συναντώ άλλο πρόβλημα..την τοποθέτησα σε έναν fileserver που συνδέονται πάνω από 100 workstations αλλα το θέμα είναι ότι την δημιούργησα με access 2007 και μερικά από τα pc που συνδέονται στον server χρησιμοποιούνε Χρ με office 2003 έτσι το έκανα convert και τους το μοιράζω με shortcut αλλα δεν λειτουργεί. Δεν μπορούν να το τρέξουν όπως στο δικό μου workstation..Δεν έχω καταλάβει γιατί βρίσκει error στο VΒΑ λέει αλλα δεν καταλαβαίνω το λόγο..αν έχει κανεις την υποψία για πιο λόγο..παρακαλώ είστε ευπρόσδεκτοι να μου εξηγήσετε.. ευχαριστώ πολύ... Επισυναπτω επίσης και την full Βάση μήπως και βοηθήσει.. |
| |||
| |||
Καλημέρα Είναι "απρεπές" να εγκαταστήσεις Runtime 2007 στους υπολογιστές που τρέχουν με προγενέστερο Office του 2007; Το convert δεν είναι η μοναδική επιλογή αφού μερικές φορές δεν είναι καν λύση! Δοκίμασε την πρότασή μου. Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο... Με εκτίμηση Νικόλας |
| |||
| |||
Τζίφος η κατάσταση προχώρισα λιγο αλλα πάλι τίποτα. μου βγάζει αυτό το μήνυμα Your database or project contains a missing or broken reference to the file 'CDDBControl.dll' version 1.0 |
| ||||
| ||||
Θα κανεις την εξης διαδικασια: 1. Διπλο Κλικ πανω στην βαση Δεδ. με πατημενο το shift και ανοιγμα της βασης. 2. Δεξι κλικ πανω στην λειτουργικη μοναδα. 3. Κανε κλικ στην "Προβολη σχεδιασης" 4. Πηγαινε μετα στο "Tools" και μετα στο "References" και ξεκλικαρε εκει που λεει το "Missing CDDBControl.dll' version 1.0" 5. Αποθηκευση και κλεισιμο. Η ΒΔ ειναι ετοιμη για ανοιγμα.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Αν πατήσεις το κουμπί κάτω από το κείμενο του μηνύματος ( Show help>> ) θα σου εμφανιστεί το παρακάτω κείμενο: Παράθεση:
Παράθεση:
Επίσης αφαίρεσε και την αναφορά System Monitor Control αφού τουλάχιστον στο παράδειγμα σου δεν χρησιμοποιείται. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Πολύ Τόλη και Τάσο..δούλεψε..να είστε καλά με ξεσκαλώσατε..!!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 21:21.