Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εισαγωγή σε Πίνακα από Πεδία κειμένου(φόρμα)
Καλησπέρα σας. Είδα τα παραδείγματα , πως εισάγουμε τιμές πεδίων σε πίνακα. Αντέγραψα τον κώδικα στην βάση μου, τον προσάρμοσα αλλά εις μάτην. Έχω access 2003 και μου εξάγει Run time error 2465 Η Microsoft access δεν μπορεί να βρει το πεδίο ‘|’ που αναφέρεται μέσα στην έκφραση σας. Όταν είχα μόνο τα μονά εισαγωγικά έβαζε τα λεκτικά ακριβώς. Π.χ γέμιζε τα πεδία με το string [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Onoma.Value, αντί για το όνομα Παύλος Με διπλά εισαγωγικά δεν το δέχεται. Τι κάνω λάθος;;; Ο κώδικας είναι ο παρακάτω : Private Sub btn_Kataxorhsh_Click() DoCmd.RunSQL "INSERT INTO tbl_DwraPontoi (KodikosPelathDora,OnomaDora,PalioYpoloipoPontoonD ora,HmeromhniaDora,Dora) VALUES (' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Kodikos.Value & "',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Onoma.Value & " ',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_TelikoYpoloipo.Value & " ',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].txt_Hmeromhnia.Value & " ',' " & [Form].[FrmEpexergasiaDwrwn].[Lst_PelatesFind].[Column](1) & " ')" End Sub Με εκτίμηση wanaka |
| |||
| |||
Καλημέρα μήπως το πρόβλημα είναι στο πεδίο "PalioYpoloipoPontoonD ora " αντι "PalioYpoloipoPontoonDora " της sql Θανάσης |
| |||
| |||
Παράθεση:
Θάνο σε ευχαριστώ. Με οδήγησες να ψάξω την πλήρη ορθογραφία . το κενό που μου υπέδειξες ήταν από την αντιγραφή. Τελικά βρήκα το πρόβλημα!!!!! Είχα γράψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΕΔΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!! Είχα Lst_PelatesFind αντί για το Lst_PerigrafhDoroy Το άλλαξα, το έγραψα πάλι και τρέχει τώρα μια χαρά : DoCmd.RunSQL "INSERT INTO tbl_DwraPontoi (KodikosPelathDora,OnomaDora,PalioYpoloipoPontoonD ora,HmeromhniaDora,Dora) VALUES('" & txt_Kodikos.Value & " ',' " & txt_Onoma.Value & " ',' " & txt_TelikoYpoloipo.Value & " ',' " & txt_Hmeromhnia.Value & " ',' " & Lst_PerigrafhDoroy.Column(1) & " ')" Υ.Γ Έβαλα όλα τα πεδία σε msgbox και από εκεί βρήκα το λάθος μου. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Εισαγωγη Πραξης απο φορμα σε Πεδιο Πινακα | kasman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-05-16 13:55 |
ταυτοχρονη εισαγωγη τιμων σε δυο πεδια | November | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 17-09-15 18:09 |
[ Φόρμες ] Σύνδεση πλαισίου κειμένου με πολλά πεδία | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 04-12-10 19:16 |
Πεδία από πίνακα σε φόρμα | Diakor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 13-06-10 15:22 |
Encoding σε πεδία κειμένου... | ChryssaV | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-08-09 15:39 |
Η ώρα είναι 20:53.