Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Group by
Γειά σας.Θα ήθελα την βοήθεια σας αν γίνεται. Πριν απο καιρό είχα ζητήσει από το φόρουμ βοήθεια σε κάποιο ερώτημα.Είχε απαντηθεί.Όμως τώρα αντιμετωπίζω 3 προβλήματα. 1)Βασικό:Στο ερώτημα croup by που έχω με όνομα Dokimi κολάει και δεν τρέχει. Αυτό που προσπαθώ είναι να πάιρνω με αρίθμηση(1,2,3,4,5,6 κοκ απο κάθε ομάδα τα τελευταία αποτελέσματα με βάση την ημερομηνία που έγινε το παιχνίδι(ταξινόμηση)δηλ το 1 είναι το πιό πρόσφατο παιχνίδι της εκάστοτε ομάδας.Όταν έχω λίγα αποτελέσματα τρέχει κανονικά,όμως όταν τα αποτελέσματα θα είναι γύρο στις 200.000 κολάει.Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει γρήγορα (αυτό το ερώτημα)υπόψιν ότι από το ερώτημα αυτό θα χρησιμοποιώ τα δεδομένα για να κάνω πράξεις. Επίσης έχω ένα ερώτημα select top το οποίο και αυτό κολάει στις πολλές εγγραφές. Προτιμώ βέβαια το πρώτο Dokimi αλλά και το δεύτερο Select top δεν με χαλάει Για λόγους μεγέθους έχω βάλει τα απαραίτητα.Και έχω αφαιρέση από τον πίνακα result πολλές εγγραφές.(για δοκιμή με copy paste στον πινακα προσθέστε εγγραφές ) 2)Στήν φόρμα με όνομα predict έχω δύο ημερολόγια(DTPicker2-DTPicker3)θέλω να επιλέγω την first ημερομηνία και στο άλλο την second ημερομηνία ώστε απο το ερώτημα predict να μου εμφανίζονται αυτές η ημερομηνίες (δηλfrom to απο έως)χωρίς να χρειάζεται να κλείσω και να ανοίξω την φόρμα πάλι.(auto-update δηλ) 3)Στην ίδια φόρμα απλά να μου κάνει έντονη την τρέχουσα γραμμή και κάθε φορά που πατάω το βελάκι προς τα κάτω να γίνεται έντονη η γραμμή κλπ.(υπόψιν στην φόρμα υπάρχει άλλο ένα πεδίο που έχει την εικόνα της κάθε χώρας.Το παίρνω απο τον πίνακα country και με όνομα Ico_country) Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας.Acces ότι ξέρω(που δεν ξέρω)τα έμαθα απο εδώ μέσα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Group και Συγχώνευση πολλών γραμμών ενός πίνακα σε μια γραμμή ανά περίπτωση ομάδος. | louk14 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-09-13 19:46 |
[Γενικά] Προσθήκη νέας τιμής σε group ενός pivot | gpapay | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-02-13 15:06 |
Έκθεση! Και πρόβλημα με μήνυμα (GROUP BY) | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-07-11 18:48 |
Προβλημα με ομαδοποιηση (group by) | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-07-10 08:42 |
Η ώρα είναι 20:58.