Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ημερήσιο Report Πρόβλημα Αναζήτησης
Γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα στην access. Έχω δημιουργήσει μια βάση με προορισμό για report.Θα μπαίνει ένα χρηστης(μπορεί να υπάρχουν παραπάνω από 2 χρηστες την ίδια στιγμή) και θα εισάγουν έναν υπολογισμό της ημέρας. Έχω δημιουργήσει 6 πίνακες 6 φόρμες μέχρις στιγμής. Συν έχω φτιάξει ένα script για login του user. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να βγαίνει ένα report με όλα τα δεδομένα απλά να υπάρχει μια αναζητήσει ανά ημερομηνία ή ανά salesperson ή και τα δύο. Είναι λίγο περίπλοκο γιατί έφτιαξα ένα ερώτημα αλλα δεν μου εμφανίζει μερικές εγγραφες. Αν υπάρχει κάποιος που να μου πει τι κάνω λάθος και πως μπορώ να το φτιάξω γιατί έχω κολλήσει πραγματικά. κάνω upload την βάση για να την δείτε μήπως σας βοηθήσω και καταλάβετε καλύτερα. Ευχαριστώ Πολύ για τον Χρόνο σας!!! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Είδα την δομή καιτην σχέση που έχουν οι πίνακες. Διέγραψε τα "κριτήρια" καθώς και ένα επιπλέον 'δέσιμο' που πρόσθεσες μεταξύ των Id των πινάκων TblUsers και Orderhandedtoday. Τρέξε το ερώτημα -δες το- και γράψε τι θες να εμφανίζεται. Όμως αγαπητέ πρόσθεσε μερικέςδιακριτές εγγραφές στους πίνακες γιατί τα test, test1 και test2 είναιδεδομένα σε όλους. Τα ξαναλέμε λοιπόν... Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο : καλώς ήλθες στη κοινότητα, καλά διαβάσματα και ...ωφέλεια. |
| |||
| |||
Λειτούργισε..ευχαριστώ πολύ Νίκο..καλώς σας βρίκα..!!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα Σε Κώδικα για φόρμα Αναζήτησης | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-12-16 17:39 |
Report πρόβλημα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-04-16 20:13 |
[VBA] Πρόβλημα Αναζήτησης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-15 14:33 |
Report σε Pdf | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-07-14 22:18 |
Ημερήσιο Πρόγραμμα | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 28-04-12 22:04 |
Η ώρα είναι 20:55.