Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Excel σε Access
Καλημερα. εχω ενα αρχειο σε excel, το οποιο το εχω φτιαξει (οχι μοναχος μου αλλα με πολυ βοηθεια απο γνωστους και φιλους) για ενα σκοπευτικο ομιλο, και θελω να το 'τραβηξω' σε μια φορμα της access για να ειναι πιο λειτουργικο. Μπορει να γινει αυτο?? |
| |||
| |||
Καλημέρα Δοκίμασε με copy paste σε πίνακα. Όχι σε φόρμα. Ότι πιο απλό! Μπορείς και μέσα από το περιβάλλον της Access χειρισμοί βηματικοί) ή με VBA. Με εκτίμηση Νικόλας |
| |||
| |||
Καλημερα και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Αλλα μαλλων δεν ειμουν σαφεις. Θελω να κανω το εξης. εχω την βαση στο excel ετοιμη, και θελω να φτιαξω μια βαση στην access, να συνδεσω τις δυο βασεις μεταξη τους, και ετσι οτι καταχωρω σε μια φορμα στην access, να μου περνανε στο excel. Την βαση του excel την θελω οποσδηποτε γιατι εχει πολλες μαθηματικες συναρτησεις που εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουν να γινουν με την access. Σε ευχαριστω, και παλι.
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Είναι γεγονός ότι μέσα από φόρμα της Access μπορούμε να καταχωρούμε δεδομένα πολύ πιο εύκολα από ότι μια αντίστοιχη Userform στην Excel. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι: Να μεταφέρεις (όχι να συνδέσεις) τα δεδομένα του φύλλου της Excel σε πίνακα (πχ. tblData) της Access. Να δημιουργήσεις φόρμα στην Access με βάση τον πίνακα tblData από όπου θα καταχωρείς τα δεδομένα σου. Σε ένα κενό φύλλο ενός βιβλίου εργασίας Excel μπορείς να εισάγεις και να ανανεώνεις τα δεδομένα του πίνακα της Access (tblData) (Από την καρτέλα "Δεδομένα" επιλέγοντας την εντολή "Από την Access") Βάλε τους τύπους σου δίπλα στα δεδομένα αυτά. Τα δεδομένα ανανεώνονται κάθε φορά που θα κάνεις κλικ στην επιλογή "Ανανέωση όλων" ( καρτέλα "Δεδομένα"). Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
ok Σε αυχαριστω πολυ. Θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενωση δυο excel σε access | apotheo74 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-12-16 22:25 |
Ερωτηση για excel ή access | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-10-14 20:10 |
Μεταφορά απο Excel σε Access | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 26-02-13 07:45 |
Ενημέρωση Access από Excel | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-11 22:42 |
Access όπως το excel | ΔημήτρηςΚα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-10-10 18:46 |
Η ώρα είναι 21:26.