Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Αγαπητή Βανέσα, δοκίμασε σε ένα νέο αρχείο με ένα- δύο πίνακες αν μπορείς να δημιουργήσεις φόρμα με τη βοήθεια του οδηγού δημιουργίας φόρμας. Αν και εκεί συνεχίζεται να εμφανίζεται το μήνυμα λάθους, το επόμενο βήμα είναι αφού κλείσεις όλα τα παράθυρα τηςAccess, να πατήσεις το συνδυασμό πλήκτρων Win+R (το πλήκτρο Win βρίσκεται συνήθως δίπλα στο πλήκτρο CTRL) και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επικόλλησε τα παρακάτω:
Κανονικά θα πρέπει για κάθε μια από τις εντολές αυτές να εμφανιστεί μήνυμα που θα πιστοποιεί την επιτυχή καταχώρηση της βιβλιοθήκης Dao360.dll και Msado15.dll στο μητρώο των Windows. Επανεκκίνησε τον υπολογιστή και δοκίμασε ξανά. Αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο: "Error in loading DLL" error message when you run a Microsoft Access wizard in Access Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Tα προσπάθησα ολα μέχρι και το τελευταιο βήμα όπου: όταν εβαλα C:\Program Files\Common Files\system\ado\Msado15.dll στην εκτέλεση μου εβγαλε το μύνημα στην εικόνα 1. όταν έβαλα τα Παράθεση:
Δεν ανέφερα μια σημαντικη πληροφορία που ίσως έχει σημασία, δεν ξέρω. Κατέβασα το office 2003 protable και το σύστημα μου ειναι win 7. Πως μπορω και απο που μπορω να εχω το access 2003 στο σύστημα μου? μπορω να το κατεβασω απο καπου; |
| ||||
| ||||
Υπάρχουν αρκετά Online καταστήματα από όπου θα μπορούσες να προμηθευτείς προϊόντα του Microsoft Office. Δες εδώ: Google Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημέρα Βανέσα, ελπίζω, με τη βοήθεια του Τάσου, να έλυσες το πρόβλημα με την access 2003. Γράφεις: Τα ξένα κλειδιά μας έχει πει ότι πρέπει πάντα να είναι αριθμός γιατί δεν μπορούν να είναι αυτόματη αρίθμηση. Γενικά τα ξένα κλειδιά έχουν τον ίδιο τύπο δεδομένων που έχουν τα αντίστοιχα πρωτεύοντα κλειδιά. Αν το πρωτεύον κλειδί είναι αυτόματης αρίθμησης (ουσιαστικά μεγάλος ακέραιος) το αντίστοιχο ξένο κλειδί θα πρέπει να είναι μεγάλος ακέραιος. Μπορεί όμως το πρωτεύον κλειδί να είναι και κείμενο μήκους πχ 10 χαρακτήρων. Στην περίπτωση αυτή το αντίστοιχο ξένο κλειδί θα πρέπει να είναι κείμενο 10 χαρακτήρων. Ένα πεδίο αναζήτησης (σύνθετο πλαίσιο) μπορεί να είναι αριθμητικό (να αποθηκεύει για παράδειγμα τον Κωδικό του πελάτη ή τον Κωδικό μιας ταινίας), αλλά να εμφανίζει κείμενο πχ το επώνυμο και το όνομα ενός πελάτη, ή τον τίτλο μιας ταινίας για να κάνουμε εύκολα επιλογές. Αυτό μπορείς να το δεις στη ΒΔ που επισυνάπτεται στο προηγούμενο μήνυμά μου. Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο, διστυχώς όχι. Το είδα το αρχείο που έστειλες αλλα μου εμφανίζει τις φόρμες σαν νεότερη έκδοση. Μετά, στο δικό σου αρχείο προσπάθησα να δημιουργήσω φόρμα με τη χρήση οδηγού και πάλι μου βγάζει το μύνημα με το dll. Έχω προσπαθήσει να κανω αυτο με την εκτέλεση αλλα τίποτα..
|
| ||||
| ||||
Αγαπητή Βανέσα, Οι εντολές πρέπει να δοθούν χωρίς το 1. και 2. δηλαδή: Regsvr32.exe "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO\Dao360.dll" και Regsvr32.exe "C:\Program Files\Common Files\system\ado\Msado15.dll" Παρ' όλα αυτά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει στην έκδοση Access που διαθέτεις. Τάσος
| |||
| |||
Ναι ναι εβαλα μονο οτι ήταν στα εισαγωγικά. Δυστιχώς όχι. Εγω, έχω στο σύστημά μου την access 7 ήδη. Μπορώ απο εκεί να κάνω φόρμα με τη χρήση οδηγού κ μετα να την μεταφέρω στην 3 και να φαίνεται όπως αν είχε δημιουργηθεί εκει?
|
| |||
| |||
ααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! οχι μονο αυτο που ήταν στα εισαγωγικα ε??? τωρα μου εκοψε και το εκανα σωστα!!!!! τωρα μου βγάζει οτι ολοκληρώθηκε με επιτυχια!!!!!!!! ουαου!!!!
|
| ||||
| ||||
Παράθεση:
Αν από εδώ και στο εξής χρησιμοποιείς την 2007, ενημέρωσε το προφίλ σου την έκδοση και γλώσσα λογισμικού για να παίρνεις τις κατάλληλες απαντήσεις. Καλή συνέχεια Τάσος
| |||
| |||
Αγαπητό φόρουμ. Επιτέλους βρήκα λύση στο εμπόδιό μου προς το παρόν, έτρεξα τα οφις 2003 σε υπολογιστή δεινοσαυρικών διαστάσεων με λειτουργικό σύστημα ΧΡ και όχι 7 που έχω εγώ και δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ανάλυση ημερών σε μήνες και μέρες | thanosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-14 11:31 |
[ Φόρμες ] Aυτόματη προσαρμογή στις διαστάσεις της οθόνης | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-04-13 14:52 |
Ημιδιαφάνεια στις αναδυόμενες και αποκλειστικές φόρμες | liaverg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-03-13 15:05 |
[ Ασφάλεια] Απορία σε κλείδωμα βάσης δεδομένων | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-05-12 07:45 |
[Συναρτήσεις] Απορία για συνάρτηση | KostasKJ7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-02-12 15:47 |
Η ώρα είναι 21:40.