Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Λίστα με ημερομηνίες λήξης
Καλησπέρα, φτιάχνω μία εργασία για ένα σουπερμάρκετ και θέλω την βοήθεια σας. Θέλω να φτιάξω μία αναφορά που θα έχει την λίστα όλων των προιόντων που έπειτα απο 5 ημέρες θα λήξει η ημερομηνία για την κατανάλωση τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
|
| |||
| |||
Παράθεση:
Δες το ερώτημα στο επισυναπτόμενο αρχείο. Φιλικά Νάσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 24-05-12 στις 08:19. |
| |||
| |||
ερώτηση στην access
Καλημέρα Νασο, σε ευχαριστώ παρα πολύ για την λύση που μου έδωσες στο πρόβλημα που ειχα! εχω και κάποιες άλλες ερωτησούλες σχετικά παλι με την access. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις σχετικά με αυτό?
|
| |||
| |||
Παράθεση:
Αγαπητέ Νώντα μήν απευθύνεσαι προσωπικά. Εδώ στο forum υπάρχει πάντα η καλή διάθεση για βοήθεια. Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
ερώτηση στην access
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Θέλω να φτιάξω μία αναφορά που να μου εμφανίζει μία λίστα όλων των προιόντων(ονομασία και ποσότητα) που πωλήθηκαν ανά ημέρα καθώς και τα προιόντα(ονομασία και ποσότητα) που υπάρχουν στα ραφια του σούπερμαρκετ! Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια! |
| |||
| |||
Παράθεση:
Από το Βοήθεια μενού, σημείο Δείγμα Βάσεις δεδομένων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Δείγμα βάσης δεδομένων Northwind Άνοιγμα του αρχείου Northwind.mdb. Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου πρότεινες! Θέλω να φτιάξω μία αναφορά που να μου εμφανίζει τα προιόντα που η ημερομηνία κατανάλωσης έχει παρέλθει!!! Ποιό κριτήριο πρέπει να χρησιμοποιήσω?(και οι ημερομηνίες που εχω βάλει είναι σωστες).Ψάχνω εδώ( Examples of query criteria - Access - Office.com ) και δεν βρίσκω κατι!!!Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια! |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ το βρήκα τελικά!!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερομηνία έναρξης και λήξης | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-11-14 18:02 |
Κώδικας για ημερομηνία έναρξης και λήξης έκαστου μήνα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-10-14 10:40 |
[Συναρτήσεις] Βοήθεια με ημερομηνίες | charstos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 16-06-13 20:37 |
Ειδοποίηση λήξης σε φόρμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-01-13 19:07 |
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΗΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-10 20:35 |
Η ώρα είναι 20:41.