Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Παιδιά επαναφέρω το θέμα μιας και με πιέζει και εγώ κόλλησα με αυτό. Λοιπόν έκανα αυτό που μου είπατε αλλά καπου τα μπέρδεψα με τα keys και συνεπώς δεν έπαιξε..Ξέρω ότι η φόρμα "kataxorisiergasiοn" και δευτερεύουσα "fakoi Subform" συνδέονται μεταξύ τους με τα πεδία key.Αλλά κάτι κάνω λάθος.Αν μπορεί κάποιος να το δει και να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.Θέλω στην ουσία κάθε τιμή που θα αποθηκεύω στους φακούς να αποθηκεύονται στη καρτέλα του κάθε πελάτη.Παραθέτω το https://dl.dropbox.com/s/12beoymg6s1...logio.zip?dl=1 Αυτό θα το βρείτε στη φόρμα kataxorisiergasiwn |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Γιώργο δες το συνημμένο. Λόγω όγκου είναι χωρισμένο σε δύο μέρη. Αποσυμπίεσε και τα δύο αρχεία zip σε ένα φάκελο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 12-06-12 στις 21:26. |
| |||
| |||
έπαιξε κανονικά..Με ποια έκδοση office το έφτιαξες γιατί το δικό μου χτυπάει συνέχεια η vb.Ευχαριστώ πάρα πολύ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πρόσθετα ] excel2010-αναλυση δεδομένων | tassos17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-01-16 20:28 |
[Συναρτήσεις] Ανάλυση ημερών σε μήνες και μέρες | thanosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-14 11:31 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας | zinocrotale | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-04-13 18:35 |
Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 19:18 |
MsAccess και διαφορετική ανάλυση οθόνης | dionisis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-03-11 08:29 |
Η ώρα είναι 21:20.