Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτημα με πράξεις πεδίων
γεια σας παιδια θελω να κανω καποιες πραξεις μεταξυ 2 η 3 διαφορετικων πεδιων ενος πινακα και οι νεες τιμες να εισελθουν σε εναν νεο πινακα με ενα μονο πεδιο αυτο του αποτελεσματος , 1 εγραφη δηλαδη να εχει πχ ας πουμε πεδιο1 πεδιο2 πεδιο3 1 12 2 23 13 3 34 10 4 34 1 5 εγω θελω αρχικα να γινει sum σε καθε ενα απο τα πεδια και στην συνεχεια αυτα τα sum να τα κανω μια πραξη π.χ. (+,*,/) και τετοια σε μορφη ερωτηματος. παιδια ειμαι νεος στο forum αποτε αν εχω κανει καποιο λαθοσ να με συγχωρεσεται. |
| |||
| |||
Ερώτημα
Καλημέρα.Αν και δεν ξέρω αν είναι η σωστή λύση φτιάξε ένα απλό ερώτημα που θα κάνει sum τα πεδία ξεχωριστά και κατόπιν ένα δεύτερο που θα κάνεις ότι πράξεις θες με τα νέα πεδία.Δηλαδή δημιούργησε 2 ερωτήματα.(1 θα κάνει πρόσθεση απο τον πίνακα σου)και στη συνέχεια ένα 2 ερώτημα όπου θα παίρνει τα δεδομένα απο το 1 ερώτημα και θα τα στέλνει σε όποιον πίνακα θες εσύ (ερώτημα προσάρτησης)
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτημα και περιορισμός πεδίων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-15 10:20 |
[ Φόρμες ] Λάθος πράξεις | kantidenos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-09-13 12:26 |
Πράξεις με ώρες | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-13 09:53 |
[ Συναρτήσεις ] ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΩΩ:ΛΛ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-12-11 22:16 |
[Συναρτήσεις] Πράξεις από σύνθετο πλαίσιο | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-11 20:43 |
Η ώρα είναι 21:43.