Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία φίλτρου σε report access
Καλημέρα σας, έχω δημιουργήσει ένα ερώτημα όπου στην έκθεση (αρκετών στηλών) έχω βάλει 1 φίλτρο ταξινόμησης (ανάλυση κόστους, όπου μου βγάζει το αύξων) και θέλω να θέσω ένα 2ο φίλτρο για την ποσότητα (πάλι με αύξων) στο ίδιο report. Θα πρέπει να μπορώ να ενεργοποιήσω το 1ο ή το 2ο στο ίδιο report ανάλογα με ποιο φίλτρο θέλω να κάνω την ταξινόμηση. Με ποιο τρόπο θέτω το 2ο φίλτρο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Χρήστος |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Να ανεβάσεις ένα μικρό δείγμα, όπου θα εμφανίσεις το περιβάλλον στο οποίο θα συγκεκριμενοποιηθεί ό,τι ζητάς. Με εκτίμηση Νίκος Δ, |
| |||
| |||
Καλημέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Στη βάση που ανέβασα έχει ένα ερώτημα και θέλω να φτιάξω μια φόρμα στην οποία αν γίνετε να βάλω 2 φίλτρα. 1. να ταξινομεί με τα κιλά. 2. να ταξινομεί με την απόδοση. Και τα δύο φίλτρα τα θέλω στην ίδια φόρμα ,ίσως με κάποιο κουμπί μακροεντολής; Με κάποιο άλλον τρόπο; Ευχαριστώ Χρήστος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Χρήστο,
Βοήθησε μας να κατανοήσουμε το ζητούμενο. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλημέρα συγνώμη έκθεση θέλω να κάνω αλλά το ερώτημα να παραμείνει παραμείνει ως έχει δηλαδή να ψάχνει με την ημερομηνία και μέσα στην έκθεση αν γίνετε με κάποιο τρόπο να επιλέγω το φίλτρο θέλω για να γίνει η ταξινόμηση.
|
| ||||
| ||||
Χρήστο, μόνο όταν όταν η έκθεση βρίσκεται σε προβολή διάρθρωσης μπορείς να φιλτράρεις τα δεδομένα σου αλλά δεν μπορείς να τα ταξινομήσεις. Σε καμία άλλη προβολή δεν μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή (ταξινόμηση ή φιλτράρισμα) χειροκίνητα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φόρμα από όπου θα μπορείς με τα εργαλεία που σου παρέχει η εφαρμογή να εφαρμόσεις τα φίλτρα και την ταξινόμηση που θα θελήσεις. Τώρα για την εκτύπωση του αποτελέσματος των φίλτρων και της ταξινόμησης, δες το παράδειγμα στο συνημμένο. Καλή συνέχεια. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι αναγκαστικά θα πρέπει να έχω 2 εκθέσεις την 1η που έχω ήδη έτοιμη και αναφέρετε σε κατάταξη απόδοσης και την 2η που πρέπει να φτιάξω και να αναφέρετε σε κιλά πάλι με μορφή κατάταξης. Μπορώ με κάποιο τρόπο να εισάγω στήλη στην 1η έκθεση (απόδοσης) που να έχει Α/Α κατάταξης (1ος, 2ος,3ος κ.ο.κ.) και να μεταφέρετε με κάποιο τρόπο στην 2η έκθεση (των κιλών)? Λάβε υπόψη σου ότι η κατάταξη απόδοσης επειδή αναζητείτε χρονικά δεν έχει σταθερό όρο κατάταξης (πχ ο 1ος μπορεί να γίνει σε άλλη διαφορετική χρονική περίοδο 2ος, 3ος , κλπ) οπότε πολύ πιθανά να αλλάζει κάθε φορά που αλλάζω χρονική περίοδο αναζήτησης. Αν δεν γίνετε αυτό, θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι άλλο; Σκέφτομαι μήπως στην 2η έκθεση (κιλών) μπορεί να ενσωματωθεί στήλη συνδεδεμένη με την απόδοση (εφόσον υπάρχει στην ίδια έκθεση) που να δείχνει την κατάταξη με βάση την απόδοση (πχ 3ος , 4ος, 2ος, 8ος, κοκ) Ευχαριστώ και πάλι Χρήστος. |
| ||||
| ||||
Μπορείς στη παράδειγμα μου να εφαρμόσεις τα φίλτρα και την ταξινόμιση των δεδομένων ώστε αυτά να εμφανίζονται έτσι με τη σειρά που θέλεις;
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 19:23 |
Σύνδεση ms access report με φορολογικό μηχανισμό | liv790 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-01-13 16:23 |
Δημιουργία έκθεσης σε access | nikos80 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-04-12 18:19 |
[ Ερωτήματα ] Χρήση φίλτρου | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-10 18:00 |
Δημιουργία συνδυασμών πλήκτρων στην Access | Giorgos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-09 16:28 |
Η ώρα είναι 20:37.