Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτύπωση τρέχουσας εγγραφής (στη φόρμα)
Καλημέρα σε όλους!! Καλή δουλειά να έχετε και πάντα δυνατοί και γεροί !! Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται με ένα απλό κουμπί "Εκτύπωση τρέχουσας φόρμας" να εκτυπώνεται η τρέχουσα φόρμα, μέσω όμως μιας έκθεσης που έχω σχεδιάσει ώστε να εμφανίζονται τα στοιχεία που χρειάζονται. Δηλ. στην ουσία να εκτυπώνεται η "έκθεση" αλλά με την τρέχουσα εγγραφή που βλέπω στην φόρμα. Ίσως να έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρήκα. Και κάτι άλλο άσχετο αλλά σοβαρό !!! Μόλις παρακολούθησα ένα πολύ χρήσιμο video που είχε ανεβάσει ο Λευτέρης για την Δημιουργία menu. Έκανα αυτά που είδα.. έκλεισα το αρχείο μου και τώρα που το ξανα-ανοίγω δεν υπάρχει τίποτα.. κενή οθόνη μόνο το παράθυρο access. Τι έγινε όλο το πρόγραμμα που έφτιαξα??? ΣΟΣ |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Ιωάννη, δικό μου VIdeo;; Πότε; Άλλος Λευτέρης, μήπως;Μπορείς να κάνεις ένα link σε αυτό; |
| |||
| |||
Τρέχουσα εγγραφή και εκτύπωση φόρμας http://www.ms-office.gr/forum/9959-post4.html Αυτό είναι το videaki (Lefterisg) είναι ο φίλος που το ανέβασε. Ζητώ συγνώμη που έγινε το μπέρδεμα από δική μου αμέλεια για μη διευκρίνιση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον |
| |||
| |||
Καλησπερα, δινω ενα δικο μου παράδειγμα... απο δικιά μου εφαρμογη Η εκτυπωση γινετε απο button Private Sub Command31_Click() On Error GoTo HandleErr Dim rst As DAO.Recordset If Not IsNull(Me!TransactionLineID) Then DoCmd.OpenReport "TransactionLine", acViewPreview, , "TransactionLineID = " & Me!TransactionLineID End If HandleErrExit: On Error GoTo 0 Exit Sub HandleErr: Select Case Err.Number Case Else MsgBox "Error " & Err & " : " & Error$, vbCritical, "Προσοχή" Resume HandleErrExit End Select End Sub |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Διαγραφή εγγραφής σε φόρμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-11-14 22:59 |
[ Εκθέσεις ] Εκτύπωση συγκεκριμένης εγγραφής | Giannis70 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-02-14 21:38 |
Εκτύπωση μιας εγγραφής από φόρμα με mail merge | dratsaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 34 | 29-10-13 18:41 |
[ Εκθέσεις ] Εισαγωγή εικόνας και εκτύπωση κάθε εγγραφής ξεχωριστά | elepap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-07-12 21:16 |
[ Εκθέσεις ] Εκτύπωση μεμονωμένης (συγκεκριμένης εγγραφής) | kanoni | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 10-03-12 00:36 |
Η ώρα είναι 21:19.