Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Έκθεση συνημμένων
Ενας απλός πίνακας πχ ID, Name, Foto συνημμένο (βάζω φωτογραφίες περισσότερες της μιας) σε κάθε εγγραφή. Το πρόβλημα ειναι οτι στην έκθεση εχω πελαγώσει, μου βγάζει μόνο την πρώτη, οι υπόλοιπες αγνοούνται. Υπάρχει τρόπος ή το κάνω δύσκολο εγώ. ΥΠ. Προτίμησα το συνημμένο γιατί ειναι ποιό εύκολο στην φόρμα και στην εισαγωγή και προβολή των φωτογραφιών και οι φωτογραφίες δεν ειναι μεγάλες (περίπου 250ΚΒ η καθεμία) Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 21-05-12 στις 12:14. |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο, δες στη συνημμένη ΒΔ μια προσομοίωση του ζητούμενου. Περιέχει: 1) Τον πίνακα Table1 με τα πεδία ID, fName και Photo τύπου Attachment. 2) Το ερώτημα Query1, που αποτελεί την προέλευση δεδομένων της έκθεσης. Το ερώτημα περιέχει και το πεδίο Photo.FileData. Έτσι, αν μία εγγραφή περιέχει πχ 4 φωτογραφίες, στο ερώτημα θα επαναληφθεί 4 φορές για να καλύψει και τις 4 φωτογραφίες. 3)Την έκθεση rptQuery1, που όπως αναφέρθηκε βασίζεται στο ερώτημα Query1. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Φίλε Γιώργο, δεν πρόλαβα να σε ευχαριστήσω άμμεσα γιατί απουσίαζα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την λύση που μου έδωσες, όντως δουλεύει μια χαρά έτσι. Σε ευχαριστώ και πάλι :)
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] προσάρτηση συνημμένων μηνύματος σε πίνακα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-02-16 11:02 |
Μαζική διαγραφή πολλών συνημμένων | kouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 03-12-15 16:51 |
Έκθεση σε pdf | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-03-12 20:11 |
Φ.Π.Α. 23% σε έκθεση | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-11 20:36 |
Η ώρα είναι 21:48.