Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα σε κώδικα Φόρμας
Καλησπέρα σε όλους Για μια φορα ακόμα ζητάω τη βοήθεια σας Έχω ένα πρόβλημα στη forma χτυπάει ο κώδικας όταν βάζω εξαψήφιους αριθμούς ενώ μέχρι πενταψήφιους πάει καλά |
| |||
| |||
Καλημέρα.. το i όρισέτο ως double στον κώδικά σου
__________________ Always Look on the Bright Side of Life! |
| |||
| |||
Ευχαριστω για την απάντηση Άγγελε όμως χτυπάει ο κώδικας τη forma με αυτόν τον κώδικα τη χρησιμοποιώ σε άλλο πινακα και δουλευει άψογα στο επισυναπτόμενο έχω και τους 2 πίνακες και 2 φόρμες μήπως κάνω κάποιο λάθος |
| |||
| |||
Ευχαριστω για την απάντηση Άγγελε όμως χτυπάει ο κώδικας τη forma με αυτόν τον κώδικα τη χρησιμοποιώ σε άλλο πινακα και δουλευει άψογα στο επισυναπτόμενο έχω και τους 2 πίνακες και 2 φόρμες μήπως κάνω κάποιο λάθος |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα Κώστα, άλλαξε τον κώδικά σου με τον ακόλουθο. Κώδικας: Private Sub Command0_Click() Dim i As Long Dim rs As Recordset Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("ΑΠΟΘΗΚΗ") For i = RECID1 To RECID2 rs.AddNew rs!DATEIN = RECDATE rs!ΚΩΔ_ΠΕΛ = PELID rs!DPAR = DELTIOID rs!CODE1 = i On Error Resume Next rs.Update On Error GoTo 0 Next i rs.Close Set rs = Nothing End Sub] 1) Όταν υπάρχουν Null τιμές, όπου η συνάρτηση Val δίνει λάθος. 2) Όταν επιχειρείται καταχώρηση εγγραφής που θα δημιουργούσε διπλότυπες τιμές στα πεδία CODE1 και REC_ID, τα οποία ως πρωτεύοντα κλειδιά έχουν μοναδικές τιμές. Δηλαδή, αν στο διάστημα [Από] [Έως] υπάρχουν αριθμοί που ήδη έχουν καταχωρηθεί στον πίνακα [ΑΠΟΘΗΚΗ] (ή ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ) οι εγγραφές τους θα παραλειφθούν. Ο κώδικας, κατάλληλα προσαρμοσμένος, θα πρέπει να αντιγραφεί και στη δεύτερη φόρμα. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα και απο εμένα.. Αρχικά θα συμφωνήσω με τον Γιώργο για τις NULL τιμές.. Κάνε αυτό που σου λέει ο Γιώργος. Θα επιμείνω και θα πω πως στην αρχική σου ερώτηση: Παράθεση:
Κώδικας: Dim i As Long Κώδικας: Dim i As Double με στοιχεία στην φόρμα: Αρ.Κωδικού: 123456 Έως: 123457 Ενώ με την μεταβήτή σου ως Double προχωράει και καταχωρεί κανονικά στον πίνακα. Ξαναλέω πω ο Γιώργος σου επισήμανε ήδη το πρόβλημα της φόρμας για NULL τιμές ή διπλοεγγραφες... (παραβίαση κλειδιών του πίνακα)
__________________ Always Look on the Bright Side of Life! |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας το πρόβλημα λύθηκε |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Πρόβλημα σε κώδικα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 18:43 |
Πρόβλημα σε κώδικα vba | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-10-15 17:05 |
Πρόβλημα με κώδικα σε πεδίο | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 24-04-15 20:15 |
Πρόβλημα με κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 08-10-14 17:04 |
Πρόβλημα σε κώδικα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-11 15:50 |
Η ώρα είναι 21:13.