Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Τίτλος report page
Καλημέρα παιδιά, έχω μια σελίδα report που φιλτράρετε ανά έτος με ένα module. Προσπάθησα να βάλω το έτος στον τίτλο της σελίδας (με πεδίο της βάσης) αλλά ζητάει πάλι να κάνω εισαγωγή το έτος. Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να το κάνω; Να βάζεις μια φορά το έτος. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Παναγιώτη, η έκθεσή σου 'πατάει' σε πίνακα ή ερώτημα που ΔΕΝ περιέχει το πεδίο το σχετικό με περιεχόμενο τον αριθμό του έτος. Δες μήπως αυτό μπορεί να διορθωθεί. Πως φιλτράρεις την έκθεσή σου ; (γράψε την εντολή) Περιμένουμε... Με εκτίμηση Νίκος Δ. ΥΣτερολόγιο : Καλώς μας ήλθες. Εύχομαι να έχεις ωφέλεια. |
| |||
| |||
Καλώς σας βρήκα :) Σίγουρα κάτι θα μάθω εδώ μέσα. Σε ερώτημα βασίζεται. Που περιέχει το πεδίο Έτος. Απλά όταν πάω στο report, μου λέει να εισάγω 2 φορές το έτος. Αυτό από την ώρα που έβαλα στον τίτλο το πεδίο "ΕΤΟΣ" Επισυνάπτω την βάση |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα Παναγιώτη καλωσόρισες στο φόρουμ. Κατά τη γνώμη μου είναι περιττό το πεδίο «ΕΤΟΣ» στον πίνακα (προκύπτει από την ημερομηνία) και η συνάρτηση στη λειτουργική μονάδα. Δες την επισυναπτόμενη ΒΔ Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ευχαριστώ. Έφτιαξε έτσι ;)
|
| |||
| |||
Καλημέρα Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία που επισυνάπτονται; Διαθέτω access 2007. Ευχαρισίες Νικόλας |
| |||
| |||
Παράθεση:
μάλλον επειδή είναι από Access 2010 (Με βόλεψε αυτή γιατί είχε calculated fields) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Page Header σε έκθεση | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-05-15 13:11 |
[Excel07] Save full html Page | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-12-14 02:52 |
[VBA] Εκτύπωση web page | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-14 11:34 |
[VBA] download from web page με vba | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 11-10-11 21:42 |
[Excel07] Δυναμική σύνδεση με web page | Βασίλης Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-03-11 08:45 |
Η ώρα είναι 20:52.