Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Combo box
Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας, Έχω μια φόρμα “Orders” η οποία είναι βασισμένη στο ερώτημα “Orders Query” (συνημμένη φωτογραφία). Ερώτημα “Orders Query” βασισμένο στους πίνακες Customers, Orders, Order Description. Θέλω να δημιουργήσω ένα combo box ώστε η φόρμα “Orders” πληκτρολογώντας τον αριθμό “ID Vessel” να μου δείχνει μόνο το συγκεκριμένο “ID Vessel”. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θανάσης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Θανάση! Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει σχετικό παράδειγμα που νομίζω ότι ανταποκρίνεται στο ζητούμενο σου: http://www.ms-office.gr/forum/access...ma-access.html Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 12-05-12 στις 13:51. |
| |||
| |||
Τάσο σ' ευχαριστώ για την βοήθεια σου, όπως πάντα εξυπηρετικότατος. Θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω. Καλό Σαββατοκύριακο. Θανάσης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε Φόρμα με combo box | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-15 20:19 |
Εικόνα σε Combo Box? | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-11-13 23:18 |
Εισαγωγή από Combo box | gipsy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-05-12 10:21 |
[Γενικά] Λίστες Combo boxes | SOELLICHA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-11-11 14:41 |
[ Φόρμες ] Combo box | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-01-10 18:45 |
Η ώρα είναι 20:57.