Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτύπωση σε μη προεπιλεγμένο εκτυπωτή
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους απο λάρισα. Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα (ξανα) την βοηθεια σας. Στην εργασια μου εχω ενα switch που συνδεονται 1) εκτυπωτης OKI_410 laser 2) ενας εκτυπωτης για αυτοκολητες ετικετες DYMO_310 3) τρεις υπολογιστες. 4) το modem adsl Στον Η/Υ του ταμειου ειναι απευθειας συνδεμενος στην LPT1 ενας εκτυπωτης οκι 320 κρουστικος που ειναι και ο προεπιλεγμενος. Το ζητουμενο ειναι εαν γινεται, απο την εκθεση που εχω για τα φορολογικα παραστατικα να εκτυπωνεται μονο απο τον οκι 320 ενω απο τις εκθεσεις καταστασεων κλπ να εκτυπωνονται μονο απο τον οκι 410, ασχετα απο ποιος ειναι ο προεπιλεγμενος. υγ (Στο σπιτι μου που δεν εχω δυκτιο δοκιμασα να εχω προεπιλεγμενο εναν epson και μεσω της επιλογης σε μια εκθεση προεπισκοπιση εκτυπωσης - διαμορφωση σελιδας ενω δηλωσα να παει στον οκι στον epson τυπωνε μονο μια μαυρη παχια γραμμη στο επανω μερος (μολις συνδεσα τον οκι 410 αντι του epson τυπωσε κανονικα) . |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δήμο Δοκίμασε ό,τι αναφέρεται στο επισυναπτόμενο αρχείο... Φιλικά Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλησπερα σε ολους Νικο θα το δοκιμασω και θα σε ξανα ενοχλησω Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Το δοκιμασα και ειναι οκ (εφταιγε οτι δεν ειχα ακριθως τα ιδια ονοματα εκτυπωτων στο μαγαζι και στο σπιτι ) απο λαθος μου !!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pdhmos : 05-05-12 στις 20:03. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΕ VB | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-08-09 20:47 |
Η ώρα είναι 21:48.