Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Δημιουργία έκθεσης σε access

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-04-12, 14:18
nikos80
Guest

Unhappy Δημιουργία έκθεσης σε access

Καλυσπέρα και ευχαρίστω εκ των προτερων

θέλω να φτιαξώ 2 ερωτήματα πχ

1.Έχετε συμμετάσχει στο πρόγραμμα εθελοντικης πυροσβεσης? : ναι -οχι στην καταχωρηση
αλλα να βγαζει ποσα ναι και ποσα οχι εχουν περασει συνολικα σε ενα ρεπορτ

2 Έχετε συμμετάσχει σε περιοδο πυροπροστασίας ? : ναι -οχι στην καταχωρηση
αλλα να βγαζει ποσα ναι και ποσα οχι εχουν περασει συνολικα σε ενα ρεπορτ

στον πινακα να balo και επιλογες ναι οχι...δηλαδή να φτιαξω ενα πίνακα για κάθε ερώτημα και πια η σχέση μεταξύ των ερωτημάτων για να βγαίνει κοινό ρεπόρτ

εαν θέλω να προσθέτω ερωτήματα παραπλήσια πια θα ειναι η διασύνδεση
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-12, 16:25
nikos80
Guest

Προεπιλογή

λογικά πρέπει να βάλω τα ερωτήματα σε ένα πινακα και τα ναι η όχι να τα περάσω σαν ερώτημα??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-12, 20:23
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos80 Εμφάνιση μηνυμάτων
λογικά πρέπει να βάλω τα ερωτήματα σε ένα πινακα και τα ναι η όχι να τα περάσω σαν ερώτημα??
Καλησπέρα σέ όλους.
Καλησπέρα Νίκο και καλωσόρισες στο forum

Δες το επισυναπτόμενο αν σε εξυπηρετεί
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb Eρωτηματολόγιο.mdb (204,0 KB, 42 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-12, 21:24
nikos80
Guest

Red face

καλησπέρα και από μένα τα χω βρει ζόρικα καθώς τα παράτησα και προσπαθώ πάλι να βρω μια άκρη..πολύ ενδιαφέρον το αρχειο σου φιλε μου νάσο..
δυο ερωτήματα έχω
1.αν θέλω να κάνω κόμπο box τα ναι και όχι έτσι όπως τα έχεις ενσωματώσει πως το κάνω
2.γίνετε να βλέπω τα σύνολα στα ναι και όχι είτε στην forma είτε σε report ..πχ ποσα ναι και όχι στην πρώτη απάντηση και ποσα στην δεύτερη...
ευχάριστο για τον χρόνο σου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-04-12, 22:20
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos80 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπέρα και από μένα τα χω βρει ζόρικα καθώς τα παράτησα και προσπαθώ πάλι να βρω μια άκρη..πολύ ενδιαφέρον το αρχειο σου φιλε μου νάσο..
δυο ερωτήματα έχω
1.αν θέλω να κάνω κόμπο box τα ναι και όχι έτσι όπως τα έχεις ενσωματώσει πως το κάνω
2.γίνετε να βλέπω τα σύνολα στα ναι και όχι είτε στην forma είτε σε report ..πχ ποσα ναι και όχι στην πρώτη απάντηση και ποσα στην δεύτερη...
ευχάριστο για τον χρόνο σου
Δες το επισυναπτόμενο.

Φιλικά
Νάσος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb Ερωτηματολόγιο2.mdb (252,0 KB, 20 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-12, 00:26
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα στην παρέα

Στην επισυναπτόμενη ΒΔ παρουσιάζεται μια απλή δημοσκόπηση, που έγινε για να εξακριβωθεί, αν υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα στο φύλο, την οικονομική κατάσταση και στις σπουδές.

Στον πίνακα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ_ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ» καταχωρούνται τα στοιχεία και οι απαντήσεις των ατόμων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση.

Οι απαντήσεις για το φύλο, την οικονομική κατάσταση και τις σπουδές, επιλέγονται από πτυσσόμενα πλαίσια, που έχουν προέλευση γραμμής τους βοηθητικούς πίνακες «ΦΥΛΟ», «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» και «ΣΠΟΥΔΕΣ».

Τα αποτελέσματα φαίνονται στο συγκεντρωτικό πίνακα «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ».

Φιλικά/Γιώργος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb Δημοσκόπηση.mdb (340,0 KB, 29 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-04-12, 00:53
nikos80
Guest

Προεπιλογή

1000 ευχαριστώ nasoo και γιώργο πολύτιμότατη η βοήθειά σας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-12, 18:19
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα

Η ΒΔ «Δημοσκόπηση.mdb», η οποία επισυνάπτεται σε προηγούμενο μήνυμά μου, παρουσιάζει μια απλή δημοσκόπηση, που γίνεται για να εξακριβωθεί, αν υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα στο φύλο, την οικονομική κατάσταση και στις σπουδές.

Επειδή το θέμα αυτό παρουσιάζει γενικότερο ενδιαφέρον ξανακοίταξα τη βάση και με κάποιες βελτιώσεις και συμπληρώσεις την επισυνάπτω.

Α. Η νέα βάση αποτελείται από τους πίνακες:

1) «ΑΤΟΜΑ». Εδώ καταχωρούνται τα στοιχεία των ατόμων από τα οποία λαμβάνεται το δείγμα.

2) «ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ». Εδώ καταχωρούνται οι κωδικοί των ατόμων που συμμετέχουν στο δείγμα και οι απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα.

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα φύλο, οικονομική κατάσταση, σπουδές, επιλέγονται από πτυσσόμενα πλαίσια που έχουν προέλευση γραμμής τους βοηθητικούς πίνακες «ΦΥΛΟ», «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» και «ΣΠΟΥΔΕΣ».

Β. Από τα ερωτήματα:

1) «ΔΕΔΟΜΕΝΑ_ΟΛΑ». Προκύπτει από τη σύνδεση όλων των πινάκων και χρησιμοποιείται ως προέλευση για τη φόρμα «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΣΠ» και το ερώτημα «ΔΕΔΟΜΕΝΑ_crosstab».

2) Το ερώτημα διασταύρωσης «ΔΕΔΟΜΕΝΑ_crosstab», που χρησιμοποιείται ως προέλευση της έκθεσης «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΡΠ».

Γ. Τις φόρμες:

1) «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΣΠ» η οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε μορφή συγκεντρωτικού πίνακα (ΣΠ) και συγκεντρωτικού γραφήματος(ΣΓ).

2) «frmStart» που έχει κουμπιά για την εμφάνιση της έκθεσης «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΡΠ» και της φόρμας «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ .ΣΠ» σε προβολή ΣΠ και ΣΓ.

Φιλικά/Γιώργος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb Δημοσκόπηση2.mdb (428,0 KB, 48 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δημιουργία έκθεσης εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 12-11-14 08:02
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία Έκθεσης dmarop Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-11-12 17:50
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης bill72 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 17-10-12 10:04
[ Ερωτήματα ] Εύρεση πεδίων απο δύο πίνακες για δημιουργία έκθεσης Γιωργος Μπεστ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 20-05-12 20:49
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης nasos23 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 29-01-11 11:54

Η ώρα είναι 14:57.