Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία έκθεσης σε access
Καλυσπέρα και ευχαρίστω εκ των προτερων θέλω να φτιαξώ 2 ερωτήματα πχ 1.Έχετε συμμετάσχει στο πρόγραμμα εθελοντικης πυροσβεσης? : ναι -οχι στην καταχωρηση αλλα να βγαζει ποσα ναι και ποσα οχι εχουν περασει συνολικα σε ενα ρεπορτ 2 Έχετε συμμετάσχει σε περιοδο πυροπροστασίας ? : ναι -οχι στην καταχωρηση αλλα να βγαζει ποσα ναι και ποσα οχι εχουν περασει συνολικα σε ενα ρεπορτ στον πινακα να balo και επιλογες ναι οχι...δηλαδή να φτιαξω ενα πίνακα για κάθε ερώτημα και πια η σχέση μεταξύ των ερωτημάτων για να βγαίνει κοινό ρεπόρτ εαν θέλω να προσθέτω ερωτήματα παραπλήσια πια θα ειναι η διασύνδεση |
| |||
| |||
λογικά πρέπει να βάλω τα ερωτήματα σε ένα πινακα και τα ναι η όχι να τα περάσω σαν ερώτημα??
|
| |||
| |||
Παράθεση:
Καλησπέρα Νίκο και καλωσόρισες στο forum Δες το επισυναπτόμενο αν σε εξυπηρετεί |
| |||
| |||
καλησπέρα και από μένα τα χω βρει ζόρικα καθώς τα παράτησα και προσπαθώ πάλι να βρω μια άκρη..πολύ ενδιαφέρον το αρχειο σου φιλε μου νάσο.. δυο ερωτήματα έχω 1.αν θέλω να κάνω κόμπο box τα ναι και όχι έτσι όπως τα έχεις ενσωματώσει πως το κάνω 2.γίνετε να βλέπω τα σύνολα στα ναι και όχι είτε στην forma είτε σε report ..πχ ποσα ναι και όχι στην πρώτη απάντηση και ποσα στην δεύτερη... ευχάριστο για τον χρόνο σου |
| |||
| |||
Παράθεση:
Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα Στην επισυναπτόμενη ΒΔ παρουσιάζεται μια απλή δημοσκόπηση, που έγινε για να εξακριβωθεί, αν υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα στο φύλο, την οικονομική κατάσταση και στις σπουδές. Στον πίνακα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ_ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ» καταχωρούνται τα στοιχεία και οι απαντήσεις των ατόμων που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση. Οι απαντήσεις για το φύλο, την οικονομική κατάσταση και τις σπουδές, επιλέγονται από πτυσσόμενα πλαίσια, που έχουν προέλευση γραμμής τους βοηθητικούς πίνακες «ΦΥΛΟ», «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» και «ΣΠΟΥΔΕΣ». Τα αποτελέσματα φαίνονται στο συγκεντρωτικό πίνακα «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ». Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
1000 ευχαριστώ nasoo και γιώργο πολύτιμότατη η βοήθειά σας... |
| |||
| |||
Καλησπέρα Η ΒΔ «Δημοσκόπηση.mdb», η οποία επισυνάπτεται σε προηγούμενο μήνυμά μου, παρουσιάζει μια απλή δημοσκόπηση, που γίνεται για να εξακριβωθεί, αν υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα στο φύλο, την οικονομική κατάσταση και στις σπουδές. Επειδή το θέμα αυτό παρουσιάζει γενικότερο ενδιαφέρον ξανακοίταξα τη βάση και με κάποιες βελτιώσεις και συμπληρώσεις την επισυνάπτω. Α. Η νέα βάση αποτελείται από τους πίνακες: 1) «ΑΤΟΜΑ». Εδώ καταχωρούνται τα στοιχεία των ατόμων από τα οποία λαμβάνεται το δείγμα. 2) «ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ». Εδώ καταχωρούνται οι κωδικοί των ατόμων που συμμετέχουν στο δείγμα και οι απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα φύλο, οικονομική κατάσταση, σπουδές, επιλέγονται από πτυσσόμενα πλαίσια που έχουν προέλευση γραμμής τους βοηθητικούς πίνακες «ΦΥΛΟ», «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» και «ΣΠΟΥΔΕΣ». Β. Από τα ερωτήματα: 1) «ΔΕΔΟΜΕΝΑ_ΟΛΑ». Προκύπτει από τη σύνδεση όλων των πινάκων και χρησιμοποιείται ως προέλευση για τη φόρμα «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΣΠ» και το ερώτημα «ΔΕΔΟΜΕΝΑ_crosstab». 2) Το ερώτημα διασταύρωσης «ΔΕΔΟΜΕΝΑ_crosstab», που χρησιμοποιείται ως προέλευση της έκθεσης «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΡΠ». Γ. Τις φόρμες: 1) «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΣΠ» η οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε μορφή συγκεντρωτικού πίνακα (ΣΠ) και συγκεντρωτικού γραφήματος(ΣΓ). 2) «frmStart» που έχει κουμπιά για την εμφάνιση της έκθεσης «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ _ΡΠ» και της φόρμας «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ .ΣΠ» σε προβολή ΣΠ και ΣΓ. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία έκθεσης εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 12-11-14 08:02 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία Έκθεσης | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-12 17:50 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-12 10:04 |
[ Ερωτήματα ] Εύρεση πεδίων απο δύο πίνακες για δημιουργία έκθεσης | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-12 20:49 |
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 11:54 |
Η ώρα είναι 14:57.