Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση Πεδίου
Καλημέρα στην Κοινότητα. Ζητώ την βοήθειά σας στο εξής: Στην Βάση-Δείγμα και στην Φόρμα frm3, θέλω απ' το Πεδίο SelectP να έχω την δυνατότητα να ανοίγει μια Φόρμα στην οποία μέσω ενός ComboBox να καθορίζω εάν θέλω η Φόρμα να φορτώνει τις εγγραφές του Πίνακα tbl1 ή τις εγγραφές του Πίνακα tbl2. Έτσι αφού καθοριστεί η προέλευση των εγγραφών της Φόρμας, να επίλέγω κάποια εγγραφή και τότε το Πεδίο ReturnT, της Φόρμας frm3, να παίρνει την τιμή του αντίστοιχου Πεδίου Τ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Καλημέρα στην Κοινότητα Καλημέρα Χρήστο. Η άποψή μου είναι οτι θα μπορούσες με ένα σύνθετο πλαίσιο στη frm3 που παίρνει τιμές απο ένα ερώτημα συνένωσης των πινάκων 1 και 2,θα σε εξυπηρετούσε. Δες το συνημμένο Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Ευχαρίστως να το μελετήσω και τα ξαναλέμε.
|
| |||
| |||
Ναι πράγματι δουλεύει όμορφα. Σκέφτομαι αν θα ήταν δυνατόν το ακόλουθο: Στην Φόρμα frm3, να έχω 2 combobox που να συγχρονίζονται. Έτσι απ' το πρώτο να επιλέγω τον Πίνακα και απ' το δεύτερο να "βλέπω" τις εγγραφές του. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σ' όλους. Επανέρχομαι και ζητώ καθοδήγηση στο εξής θέμα. Ας υποθέσουμε οτι σε μια παραγγελία θέλουμε να επιλέξουμε κάποιο ΠΡΟΙΟΝ. Όμως διατηρούμε τα προς επιλογή ΠΡΟΙΟΝΤΑ σε 2 ξεχωριστούς πίνακες (2 ξεχωριστούς προμηθευτές ας πούμε). Η λύση με το ερώτημα συννένωσης των 2 πινάκων έτσι ώστε να βλέπουμε όλα τα ΠΡΟΙΟΝΤΑ ενώ τα διατηρούμε σε ξεχωριστούς πίνακες είναι μια χαρά (την επισυνάπτω ξανά). Θέλω να μου προτείνεται έναν περισσότερο ελαστικό τρόπο εργασίας. Ας υποθέσουμε οτι δεν έχουμε απλά 2 πίνακες με λιγοστά ΠΡΟΙΟΝΤΑ στον καθένα αλλά αρκετούς οπότε δεν θα ήθελα να τα βλέπω όλα και να χάνομαι ψάχνοντας ποιο να επιλέξω. Θα προτιμούσα την στιγμή της επιλογής να έχω την ευχέρια να βλέπω τις εγγραφές του πίνακα που επιθυμώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Συναρτήσεις ] ενημέρωση πεδιου έκπτωσης | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-12-14 18:30 |
Ενημέρωση πεδίου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-01-13 16:41 |
[ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-09-12 21:49 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση πεδίου από άλλο | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 05-03-12 10:50 |
Ενημέρωση πεδίου | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 18-06-11 06:46 |
Η ώρα είναι 08:07.