Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Έκθεση σε pdf
Καλησπέρα στην Κοινότητα. Θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής: Στο παρακάτω συμβάν, η έκθεση "παίρνει" όνομα της μορφής (Ημερομηνία.pdf) χωρίς να δηλώνεται φάκελος αποθήκευσης. Private Sub cmdPDF_Click() DoCmd.OpenReport "ReportName", acViewPreview DoCmd.OutputTo acOutputReport, "ReportName", acFormatPDF, Format(Ημερομηνία, "dd.mm.yyyy") & ".pdf", True DoCmd.Close acReport, "ReportName", acSaveNo End Sub Σε περίπτωση που "έχω" φτιάξει Φάκελο πχ C:\ Folder1 θα το δηλώναμε ως εξής: DoCmd.OutputTo acOutputReport, "ReportName", acFormatPDF, "C:\ Folder1\" & Format(Ημερομηνία, "dd.mm.yyyy") & ".pdf", True Αυτό που θέλω εγώ είναι να "παίρνει" όνομα της μορφής (Ημερομηνία.pdf) αλλά να "ανοίγει" παράθυρο διαλόγου ώστε να "επιλέγω" Προορισμό. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] checkbox σε έκθεση | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-04-14 12:19 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-01-14 13:37 |
Έκθεση και χρώμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-02-13 06:45 |
Φ.Π.Α. 23% σε έκθεση | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-11 20:36 |
Ερώτημα & ¨Εκθεση | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-05-11 10:02 |
Η ώρα είναι 20:17.