Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Παράθεση:
Έχω δοκιμάσει στα κριτήρια όλα τα παρακάτω : Is Not Null Not "" "" Is Null αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα |
| ||||
| ||||
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
Μου είχες προτείνει Στο πεδίο "Εκκρ_Τακτική1" του ερωτήματος πέρασε το κριτήριο: <>" ". Όταν το έκανα δούλεψε, αλλά εγώ όπως έχω αναφέρει το ήθελα και σε άλλα πεδία και μου απάντησες, όπως φαίνεται στην παράθεση. Κατόπιν έκανα την πρόταση της παράθεσης, αλλά δεν λειτουργεί όπως θέλω δηλαδή να φαίνονται ΜΟΝΟ οι δικαστές που έχουν χρεωθεί κάποια υπόθεση σε κάποια δικάσιμο, δηλαδή όταν βάζω τις ημερομηνίες ΑΠΟ 1-9-2011 ΕΩΣ 31-12-2012 να μου βγάζει ΜΟΝΟ τους δικαστές που έχουν χρεωθεί, ΧΩΡΙΣ κενά. Πιστεύω να έδωσα να καταλάβετε και σε σένα και στους φίλους του φόρουμ τι ενέργειες έχω κάνει και τι πρόβλημα έχω. Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας και για την βοήθειά σας. |
| ||||
| ||||
Χρήστο, δεν έχω άλλη απάντηση να σου δώσω. Τα κριτήρια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα γνωρίζεις ήδη. Δες αυτό: Παραδείγματα κριτηρίων για ερωτήματα - Access - Office.com Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Φίλε Χρήστο, κανονικά το ερώτημα Statistika_Ekkremi με βάση τα δεδομένα δεν έπρεπε να σου βγάζει καμμία εγγραφή αφού τα κριτήρια τα συνδέεις με "AND". Αφού με κριτήριο <>"0" σου βγάζει εγγραφές άρα δεν δουλέυει το φίλτρο <>"0". Όμως κατά παράξενο τρόπο εμένα μου δουλέυει το >"0". Δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με συνδέσεις πινάκων από Excel. Για δοκίμασε με >"0" ή >0 και συνδέεις τα κριτήρια με "OR" δηλαδή άλαξε το ερώτημα Statistika_Ekkremi σε Παράθεση:
|
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Παρόλο την βοήθεια των φίλων του φόρουμ και του Τάσου, είχα αρχίσει να και μόλις έλαβα σήμερα το μήνυμά σου Δημήτρη Είναι αυτό που ζητούσα Σε ευχαριστώ πολύ, όπως και όλους που με βοήθησαν μέχρι τώρα. Όπως έχω πει πολλές φορές ο χρόνος σας δεν πάει χαμένος βοηθώντας τους άλλους. Μερικές φορές γίνονται πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 07:19.