Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ Φίλοι μου καλησπέρα σας . Στη φόρμα που επισυνάπτω , υπάρχουν τα πεδία “ΠΡΟΙΟΝ” “ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ” ΚΑΙ “ΘΕΣΗ”. Προσπαθώ να βρω ένα τύπο που να μου αθροίζει τις μετρήσεις του προϊόντος DΙESEL μόνο για τη ΘΕΣΗ (Α) Θα ήθελα τη βοήθεια σας |
| |||
| |||
Καλημέρα για δές αυτό (χωρίς να ειίμαι γνώστης)
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα Βαγγέλη δες μια ακόμη εκδοχή... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Κώστα και Νίκο σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας . Νίκο άνοιξα τη φόρμα αλλά στο πλαίσιο κειμένου δεν έχεις περάσει κάποιο τύπο μήπως θα μπορούσες να το ξανακοιτάξεις ; Σας ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Βαγγέλη Τι δεν έχω περάσει; Δεν εμφανίζεται κάποια τιμή στο πλαίσιο κειμένου που πρόσθεσα, η οποία αθροίζει τα ποσά που θέλεις; Στον Visual Editor (VE) έχω περάσει: Κώδικας: Private Sub Form_Current() Me.TextSum = DSum("[ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ]", "ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ", "[ΠΡΟΙΟΝ] = 'DIESEL' AND [ΘΕΣΗ] ='A'") End Sub Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νίκο και πάλι ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια .
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] IIF με χρήση τελεστή πεδίο τύπου Ναι/Όχι | Φαίη | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-03-12 11:23 |
[ Φόρμες ] Φόρμα τύπου πίνακα | Δημήτρης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-01-12 09:29 |
[ Συναρτήσεις ] ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-11-11 23:57 |
[Συναρτήσεις] Αναζητηση τυπου.... | steliosx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-10 19:29 |
Φόρμα ημερολογίου (τύπου Outlook - scheduler) | schizo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-06-10 20:03 |
Η ώρα είναι 07:30.