Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επανεμφάνιση κεφαλίδας
Φίλοι μου γειά σας. Θέλω να ρωτήσω πως γίνεται σε μία έκθεση το κείμενο που υπάρχει στην Κεφαλίδα να επαναλαμβάνεται και στα επόμενα φύλλα της εκτύπωσης;;; Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε. Σας ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πως γίνεται να έχουν την ίδια ανάπτυξη οι στήλες στην έκθεση, γιατί σε κάποια στήλη υπάρχουν πολλά δεδομένα και γίνεται ανάπτυξη αυτής, με αποτέλεσμα να είναι μεγαλύτερη από τις άλλες και δεν είναι "όμορφο" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 23-02-12 στις 10:39. Αιτία: Συμπλήρωση θέματος |
| ||||
| ||||
Χρήστο, πρέπει να περάσεις το κείμενο στην κεφαλίδα της Σελίδας αν θέλεις να επαναλαμβάνεται σε κάθε σελίδα εκτύπωσης. Για να προσθέσεις την ενότητα "Κεφαλίδα Σελίδας" κάνε δεξί κλικ πάνω σε κάποια άλλη ενότητα και επίλεξε "Κεφαλίδα/υποσέλιδο σελίδας" Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το κοιτάξω αύριο στην δουλειά μου γιατί έχω πρόβλημα. Μόλις φέρνω έγγραφα από την δουλειά στο σπίτι, επειδή έχω διαφορετικό office δεν μου το ανοίγει (έχω στείλει μήνυμα γι' αυτό το πρόβλημα). Τάσο στο ανωτέρω ερώτημά μου είχα και δεύτερο πρόβλημα (όμοια ανάπτυξη των στηλών στην έκθεση). Θα ήθελα την βοήθειά σου και φυσικά την βοήθεια των φίλων του foroum Σας ευχαριστώ..!!!!!!!!! |
| |||
| |||
Τάσο πρωί-πρωί το κοίταξα στην δουλειά και δουλεύει μια χαρά. Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Φίλοι μου, θα ήθελα και την βοήθειά σας στο παρακάτω πρόβλημα Ένα ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στην βοήθειά σας......... |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Μάλλον στο δεύτερο πρόβλημά μου βρήκα λύση μέσα από το forum στο με ημερομηνία δημοσίευσης 28/4/2011. Θα το δουλέψω και σας απαντήσω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτύπωση κεφαλίδας δευτερεύουσας έκθεσης | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-04-15 12:47 |
[ Εκθέσεις ] Επανάληψη κεφαλίδας εκθεσης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-03-15 09:03 |
[ Φόρμες ] Απόκρυψη Φόρμας / Επανεμφάνιση | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-08-10 16:40 |
[ Φόρμες ] Απόκρυψη επανεμφάνιση | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-05-10 21:37 |
Εμφάνιση - επανεμφάνιση Subform | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-09 15:02 |
Η ώρα είναι 08:22.