Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με την αναζήτηση εγγραφών στην ms access 2007-2010
Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ΒΔ στην access 2003. Δημιούργησα ένα ερωτημα, το GetByPerigrafi το οποίο το σύνδεσα με το πλαίσιο κειμένου txtfilter και αναζητώ εγγραφές, αφού τσεκάρω στην φόρμα το <Ευρεση με βάση την περιγραφή>. Δουλεύει μια χαρά στην Access 2003. ¨Όταν όμως το τρέχω από acces 2007-2010, δεν κάνει αναζήτηση και μου βγάζει και τα γράμματα από δεξιά προς τα αριστερά. Το πρόβλημα με τα γράμματα το έλυσα αντικαθιστώντας το 'Me.TxtFilter.SelStart = Len(Me.TxtFilter) με Me.TxtFilter.SelStart = Len(Nz(Me.TxtFilter.Text, "")) + 1 στο πλαίσιο κειμένου. Private Sub TxtFilter_Change() 'Requery the form so we can "see" the search text. Me.Requery 'Is anything entered in the search textbox? If IsNull(Me.TxtFilter) Then 'No, so clear the list and then leave. SetListDefaultRowSource Exit Sub Else 'Yes, so add a space (the Requery removes it) 'if the user entered it. If blnSpaceBar = True Then Me.TxtFilter = Me.TxtFilter & " " 'Reset space bar indicator. blnSpaceBar = False End If 'Re-position the cursor in the search textbox. 'Me.TxtFilter.SelStart = Len(Me.TxtFilter) Me.TxtFilter.SelStart = Len(Nz(Me.TxtFilter.Text, "")) + 1 End If Όμως δεν μπορώ να λύσω το θέμα της αναζήτησης. Όταν πρόσθεσα ενα κουμπί εντολής δούλεψε, αλλά μου είναι απαραίτητο να δουλεύει με το συμβάν <Με την αλλαγή> Σας παρακαλώ για την βοήθειά σας. Λευτέρης ΥΓ. Συνημμένα ανέβασα την ΒΔ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Αγαπητέ Λευτέρη, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τη μέθοδο που περιέχεται στο συνημμένο του μηνύματος. Οι εγγραφές φιλτράρονται αυτόματα όσο πληκτρολογείς στο πεδίο αναζήτησης. Η αναζήτηση με χρήση του ερωτήματος "QryCapCustomers" συμπεριλαμβάνει όλα τα πεδία της φόρμας. Επίσης επιστρέφει εγγραφές ακόμα και αν στο πεδίο αναζήτησης δεν τηρηθούν οι κανόνες τονισμού των λέξεων. Δοκίμασε το και τα λέμε.. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Τάσο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Πολύ έξυπνο τρόπο αναζήτησης περιέχει η ΒΔ που ανέβασες. Την προσαρμόζω στην δική μου ΒΔ. Στη δική μου, τα αποτελέσματα προβάλλονται σε πλαίσιο λίστας, την τροποποίησα και προβάλονται απευθειας στη φόρμα. Επίσης πρόσθεσα στο ερώτημα και το πεδίο ID (ΑΑ το δικό μου) για το οποίο πρέπει να γίνεται αναζήτηση. Με λίγα λόγια, όλα είναι εντάξει. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την πολύτιμη βοήθειά σου. Με εκτίμηση, Λευτέρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μενου στην Access 2010 | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-10-12 18:50 |
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-06-12 13:56 |
ACCESS 2007 ΣΕ ACCESS 2010 | deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-10-10 22:09 |
[ Φόρμες ] Φιλτράρισμα εγγραφών σε Access 2007 | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-04-10 17:44 |
Προχειρο στην Access 2007 | Deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-04-09 08:21 |
Η ώρα είναι 21:04.