Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ορισμός Προεπιλεγμένης Τιμής
Καλησπέρα, ζητώ την βοήθειά σας στο εξής: Στη βάση Δείγμα και στη Φόρμα frmPososta, θέλω με το πάτημα του κουμπιού να ορίζεται η τρέχουσα τιμή του PosostoID ως Προεπιλεγμένη τιμή για τις εγγραφές του Πίνακα tblPosa και μάλιστα το κουμπί που πατήθηκε να "φαίνεται" πατημένο(με κάποια μορφοποίηση ίσως!). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα στη κοινότητα Κώδικας: Private Sub cmdDefaultValue_Click() CurrentDb.TableDefs("tblPosa").Fields("posostoId").DefaultValue = Me.Pososto End Sub Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 17-02-12 στις 17:54. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα στην κοινότητα Ανεβάζω διορθωμένο το μικρό τμήμα της εφαρμογής που ανέβασε το μέλος Χρήστος, για να δείξω -πρακτικά- τις διορθώσεις. Να είμαστε όλοι καλά ...όσο γίνεται. Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Αγαπητέ μας Χρήστο, μη ανοίγεις δεύτερο διάλογο για το ίδιο θέμα και με τον ίδιο τίτλο! Τα θέματα έχουν χαρακτηριστικούς τίτλους αφού κάποιοι φίλοι (μέλη και επισκέπτες) πρέπει να βρίσκουν με σχετική ευκολία ό,τι ψάχνουν. |
| |||
| |||
Έχεις δίκιο. Σχετικά με την λύση που προτείνεις, με ποιόν τρόπο παρακάμπτεται το προειδοποιητικό μήνυμα; (το οποίο προυποθέτει να πατήσεις ΝΑΙ!!) Είναι προτιμότερο να ενσωματωθεί στον κώδικα παρά να απενεργοποιηθεί απ' τις επιλογές της Access προφανώς. |
| ||||
| ||||
Ποιό μήνυμα ; Το μόνο μήνυμα που έχω είναι όταν ο πίνακας είναι ανοιχτός. Από την εμπειρία μου, δεν γράφεις με VBA σε ανοιχτό πίνακα!
|
| |||
| |||
Νίκο, δεν μπορώ να αξιοποιήσω την απάντησή σου γιατί προς το παρόν δεν την καταλαβαίνω. Εγώ πάντος αναφέρομαι στο μήνυμα που σχετίζεται με την εφαρμογή της ενημέρωσης κάνοντας το ΤΙΚ -αυτό που λέει οτι πρόκειται να ενημερώσετε μια γραμμές-μήνυμα που εμφανίζεται όταν ο πίνακας θα είναι κλειστός πράγματι. |
| ||||
| ||||
Χρήστο, ξεκίνησε την ρουτίνα ενημέρωσης με : Κώδικας: DoCmd.SetWarnings False Κώδικας: DoCmd.SetWarnings True Καλό μας βράδυ Με εκτίμηση Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 19-02-12 στις 21:19. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Ορισμός αριθμητικού πεδίου σε Access | ΕλένηΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-07-15 13:14 |
[Γενικά] Ορισμός σειράς Tab | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 21-05-12 10:46 |
[ Φόρμες ] ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-11-11 10:21 |
Η ώρα είναι 07:03.