Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φόρμα "πληκτρολόγιο" και φόρμα "αριθμολόγιο"
Ένα τελευταίο (για απόψε) Παρόλο που δε ξέρω σχεδόν τίποτα, θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή σε ACCESS την οποία θα δουλεύω με touch screen Γι'αυτό λοιπόν θέλω να έχω σε κάθε φόρμα μου που χρειάζεται να πληκτρολογήσω γράμματα ή αριθμούς να μην το κάνω με το πληκτρολόγιο. Θα ήθελα λοιπόν να υπάρχει ένα κουμπάκι πχ pliktrologio που πατώντας το να μου εμφανίζεται μια ας πούμε προσωμοίωση του πληκτρολογίου (αντίστοιχα και για το αριθμολόγιο). Πως να το κάνω αυτό; Καταρχάς γίνεται;; Ευχαριστώ παιδιά! |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Σπύρο, γίνεται. Υπάρχει μάλιστα συνημμένο παράδειγμα στο παρακάρω θέμα: http://www.ms-office.gr/forum/access...-arithmon.html Φυσικά θα πρέπει να προσαρμοστεί στα μέτρα σου (προϋποθέτει γνώσεις Acces - VBA). Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 12:43 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 07:23.