Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα
Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του forum. είναι η πρώτη μου φορά που ζητάω την βοήθειά σας. (αν και έριχνα κατά καιρούς "κλεφτές ματιές" στα θεματά σας!!!) Ασχολούμαι με access εδώ και λίγο καιρό. Τώρα έχω το εξής πρόβλημα : Ας πούμε ότι δημιουργώ κάτι σαν τιμολόγιο. Έχω μια φόρμα, (π.χ frmMainForm) με τα σταθερά στοιχεία του Πελάτη και μία υποφόρμα (π.χ. frmSubForm) μέσα στην κύρια με τα μη σταθερά στοιχεία. Το πρόβλημά μου είναι το εξής : Όταν ανοίγει η κύρια φόρμα ή όταν αλλάζει ο Πελάτης στην κύρια φόρμα, η υποφόρμα (που είναι συνεχής για να μπορώ να καταχωρώ πάνω από ένα είδη) θέλω να μου εμφανίζει μόνο την τελευταία κενή εγγραφή, (πρωτελευταία στην κυριολεξία, τελευταία είναι η κενή), για να καταχωρούνται τα διάφορα είδη. Έψαξα στο διαδίκτυο, και έβαλα την εντολή DoCmd.GoToRecord,,acNewRec Η εντολή λειτουργεί μια χαρά, με μεταφέρει στην νέα εγγραφή για συμπλήρωση, αλλά αφού η υποφόρμα μου είναι συνεχής, εμφανίζει και τις προηγούμενες εγγραφές. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται μόνο η νέα προς συμπλήρωση εγγραφή, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί ο χρήστης να καταχωρεί πολλά είδη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων wanaka |
| |||
| |||
Καλησπέρα Παύλο, καλωσόρισες στο φόρουμ. Πιστεύω ότι οι παρακάτω ενέργειες θα σου λύσουν το πρόβλημα.
Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Γιώργο, Δεν φαντάζεσαι από πόσες γραμμές κώδικα με γλύτωσες. Λειτουργεί άψογα. Σε ευχαριστώ πολύ. φιλικά Παύλος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη ενημερωση πεδιου βαση τελευταιας εγγραφης | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-14 16:11 |
List Box σε συνεχή φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 15:21 |
[ Φόρμες ] Προσθήκη νέας εγγραφής μόνο με κουμπί | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-06-13 22:45 |
Δευτερεύουσα φόρμα σε συνεχή | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-04-10 08:49 |
Εκτύπωση σε συνεχή φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 08:46 |
Η ώρα είναι 07:41.