Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημοσίευση βάσης δεδομένων στο web
Καλησπέρα σε όλους, Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με αυτό που θέλω. Ίσως να μην έχω και γνώσεις αρκετές για να το βρω. Θέλω να φτιάξω μια πολύ απλή βάση δεδομένων (Όνομα, Επώνυμο, Ηλικία κλπ), πολύ λίγα και απλά πεδία. Το δύσκολο για μένα είναι πως να ανεβάσω τη βάση στο internet ώστε να μπορούν να τη χρησιμοποιούν όσοι επισκέπτονται τη σελίδα μου. Ζητούμενο είναι όχι να εμφανίζονται οι πίνακες αλλά να μπορεί ο επισκέπτης να εισάγει πεδία σε φόρμες και να μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα απλό ερώτημα (πχ να ζητήσει τους μικρότερους σε ηλικία από 25 ετών). Στην έκδοση access 2010 έχει επιλογή save and publish, αλλά το αρχείο που έφτιαξα δεν μπορώ να το ανεβάσω. Έχω χώρο για φιλοξενία που έχω ανεβάσει ήδη άλλο site αλλά πουθενά δεν είδα να μου ζητάει πληροφορίες σύνδεσης ή κάτι για το ftp. Όποιος ξέρει παρακαλώ να τα πάρουμε από την αρχή γιατί φοβάμαι ότι ψάχνω λάθος. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχεδιασμός Βάσης Δεδομένων | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-08-16 11:21 |
[ Ερωτήματα ] Σχεδίαση βάσης δεδομένων | Πανος_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-02-16 20:19 |
Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-02-12 10:13 |
Κλείδωμα Βάσης δεδομένων | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 08-08-10 15:42 |
Άνοιγμα βάσης δεδομένων | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-03-10 19:34 |
Η ώρα είναι 08:01.