Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Απο Office 2003-2007 σε Office 2010
Καλημερα σε ολους Μια ερωτηση Εχω απο παλαια κατασκευαση μια βαση με Office 2003 - 2007 εκανα αναβαθμηση στο Office σε 2010 Τωρα οταν θελω να ζητησω να μου εξαγη ενα αποτελεσμα μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα Το αντικειμενο δεν περιεχει το αντικειμενο Αυτοματισμου "RecordSetClone". Μπηκα στα References της vb και τσεκαρα την γραμμη Microsoft ActivaX Data Objects Recordset 2,8 Library αλλα συνεχειζει να μου βγαζει το ιδιο μηνυμα Καμια Ιδεα του τι φταιει? Ευχαριστω Χρηστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο Να κοιτάξεις μήπως χρειάζεται reference παλαιότερο απο αυτό που βάζεις.Πίθανόν να είναι κατασκευασμένη η βάση με access 2000. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Χρήστο Βάλε αυτό Microsoft ActiveX Data Objects 2.0 Library και αυτό Μιcrosoft internet ControlsΕνημέρωσε αν δουλεύει. Φιλικά Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Τα εκανα ολα αυτα που μου ειπες αλλα δυστυχως δεν δουλευει ισως να ειναι κατι αλλο παντως ευχαριστω για τον χρονο σου Χρηστος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Ms-Office 2010 to Ms-Office 2003 | gastky | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-16 12:08 |
Office 2010 | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-05-11 09:09 |
[Συναρτήσεις] Αθροισμα σε Office 2007 | Free_Ghost | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-11-10 09:33 |
Η ώρα είναι 07:41.