Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κατηγορία εργαζομένων και επίσημες Αργίες
Καλημερα στο Forum Προεκυψε ενα ακομη προβλημα που ζητα την λυση του Στην εταιρια που εργαζομαι εχουμε 2 κατηγοριες εργαζομενων ως προς τις επισημες αργιες Στην ( Α ) κατηγορια οι αργιες Θεοφανειων,Καθαρης Δευτερας,Δευτερας του Πασχα, 28ης Οκτωβριου θεωρουνται ως εργασημες ημερες και ως εκ τουτου δεν αφαιρουνται απο την αδεια Εαν ομως καποιος εργαζομενος την δηλωση ως ημερα αδειας τοτε ισχυει η δηλωση του εργαζομενου και η αργια αφαιρειτε απο την αδεια Στην ( Β ) κατηγορια οι παραπανω αργιες θεωρουνται ως αργιες και αφαιρουνται . Πως θα μετατρεψουμε την Module1 της βασης που σας ανεβαζω ωστε να εναρμονησθη με τα παραπανω δεδομενα Στον πινακα Προσωπικα στοιχεια εχω προσθεση ενα πεδιο με την ονομασια ιδιαιτεροτητα μηπως βοηθηση στην λυση του προβληματος Με εκτιμηση Χρηστος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Μη αλλάξεις την ρουτίνα. Πρόσθεσε ένα πεδίο ακόμη στον πίνακα 'άδειες' όπου θα καταγράφεις την επιθυμία του αδειούχου καταχωρώντας τον αριθμό 1 σε περίπτωση που η μία αργία -την οποία η ρουτίνα δεν λαμβάνει υπόψη της - θα προστίθεται ή θα αφαιρείται κατά το δοκούν. Έτσι θα αντιμετώπιζα το "πρόβλημα" ... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Καλησπέρα Χρήστο Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ. Παράθεση:
Νάσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 29-01-12 στις 19:38. Αιτία: Διόρθωση |
| |||
| |||
Παράθεση:
Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες για να μου απαντησης Μια δυο ερωτησεις μονο Στον κωδικα της Module2 δεν ειδα καμια διαφορα απο την Module1 Και στους πινακες ειδα πως εχεις προσθεση ακομη εναν με ονομα αντιγραφο του αντικειμενου Αδειες Τωρα στην Forma Αδειες1 βλεπω οτι την εχεις τροποποιηση Τελικα η Forma απο ποιον πινακα παιρνει τις εγγραφες? Ευχαριστω και παλι Φιλικα Χρηστος |
| ||||
| ||||
Χρήστο καλησπέρα Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
δεδομένα απο τον πίνακα Αδειες Πες μου αν σε εξυπηρετεί Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Νασο καλησπερα Σε ευχαριστω πολλυ Τωρα θα αρχισω να τον δουλευω και θα σου πω εαν με εξυπηρετει παντως πιστευω πως ναι Ευχαριστω Χρηστος |
| |||
| |||
Νασο Καλημερα Ευχαριστω για την λυση που μου προτεινες Ναι με εξυπηρετει Με εκτιμηση Χρηστος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Υπερωρίες Αργίες | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 23-06-17 10:22 |
[Συναρτήσεις] Θέλω να αφήσω εκτός υπολογισμού Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες | dikatsu | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-07-16 20:02 |
Διαχείριση Πρόσθεσης και Αφαίρεσης Αδειών Εργαζόμενων | marinx08 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-14 19:54 |
Διπλοεγγραφή στοιχείων σε ομαδοποιημένη κατηγορία στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-02-10 09:41 |
Κατηγορία Υποκατηγορία Αντικείμενα | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-12-09 11:51 |
Η ώρα είναι 14:28.