Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Adobe Reader Activex σε Access
Αγαπητέ Τάσο θέλω λίγη βοήθεια για μια βάση που θέλω να κάνω κατέβασα αρχεία pdf και θέλω να τα βλέπω μέσα στη βάση. νομίζω πρέπει να βάλω ένα στοιχείο activex αλλά δεν ξέρω ποιο. τώρα αν υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος εκτός της υπερσύνδεσης θα σου ήμουν υπόχρεος αν με ξεστράβωνες ευχαριστώ Σοφιάδης Χρήστος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 28-01-12 στις 09:34. Αιτία: μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Χρήστο, μετέφερα το μήνυμα σου σε νέο θέμα και με τίτλο που θα μπορεί να αναζητηθεί εύκολα από εκείνους που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου. Επίσης σε παρακαλώ μη χρησιμοποιείς κεφαλαία στα μηνύματα. Έκανα ένα παράδειγμα που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει. Μπορείς να το δεις εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access....html#post9211 Καλή συνέχεια Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
ΤΑΣΟ Σ ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΙΛΙΚΑ ΧΡΗΣΤΟΣ |
| ||||
| ||||
Να είσαι καλά! Συνεχίζεις όμως να γράφεις με κεφαλαία... Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Σ ευχαριστώ και παλι δεν θα το ξανακανω αν και δεν καταλαβαινω τι πειραζουν τα κεφαλαια χρηστος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Χρήστο! Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ στο σημείο αυτό: Forum - Κανόνες του Forum Φιλικά Τάσος
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Access error 429 activex component cant create | thanosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-01-16 16:46 |
πρόβλημα με εγκατάταση ActiveX - Snapshot Viewer | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-14 18:38 |
Register ActiveX | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-06-14 07:49 |
[Γενικά] Πλαίσιο κειμένου Activex | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-14 11:46 |
RESIZE ACTIVEX | atlasgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-07-09 22:41 |
Η ώρα είναι 06:37.