Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Άνοιγμα συγκεκριμένης φορμας
καλησπέρα , εχω φτιαξει μια φορμα οπου έχω καταχωρησει ακινητα .εχω επισης φτιαξει και ερώτηματα. ανοιγοντας ενα ερωτημα για παραδειγμα βλεπω ακινητα απο 50 εως 80 τμ στην σειρα θα ηθελα κανοντας κλικ ή διπλο κλικ πανω σε συγκεκριμένο ακινητο να εμφανίζεται η εγγραφη του στην φορμα .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alfamesitiki : 26-01-12 στις 09:13. |
| |||
| |||
Καλημέρα Το πλέον απλό είναι να ανεβάσεις ένα τμήμα της εφαρμογής με δυο-τρία δεδομένα (υποθετικά ) και είναι βέβαιο ότι θα έχεις λύση. Περιμένουμε να σε διαβάσουμε... Φιλικά Νικόλας |
| |||
| |||
το ανέβασα τώρα ξεκιναω με την access , για αυτο ζητω μια βοηθεια, ευχαριστω
|
| |||
| |||
Βαγγέλη καλησπέρα Σε ερωτήματα δεν μπορείς να εκτελέσεις κώδικα. Μπορείς βέβαια να φτιάξεις μια φόρμα σε προβολή φύλλου δεδομένων όπου με διπλό κλικ σε κάποια εγγραφή να σου ανοίγει η φόρμα παρουσιαζοντά σου την συγκεκριμένη εγγραφή (Στο παραδειγμά σου φόρμα "ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ") όπου με διπλό κλίκ στον Κωδικό σου ανοίγει η φόρμα. Εγω θα σου πρότεινα να κινηθείς χωρις ερωτήματα όπως σου έχω σχεδιάσει πρόχειρα στην φόρμα ΑΚΙΝΗΤΑ1 όπου μπορείς να προσθέσεις και άλλα κριτήρια. Και εκεί με διπλό κλίκ σου ανοίγει η φόρμα της τρέχουσας εγγραφής όπου μπορείς να προσθέσεις όλες τις πληροφορίες. |
| |||
| |||
εγω ειχα σκεφτει αυτο που ανεβασα τωρα , δηλαδη καθε εγγραφη να ειναι και ενα ακινητο, και μετα σε περιπτωση που θελω να βρω κάποιο συγκεκριμένο, δηλαδη με διαφορα κριτηρια, σε τμ, τιμή, οροφο κλπ, να το εχω ως ερωτημα και να βαζω απο κει , (εχω βαλει παραπανω ερωτηματα τα οποια φυσικα δεν χρειαζονται), Αυτο που μου εδειξες είναι καλυτερο αλλα δεν ξερω πως μπορει να στηθει .
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Φτιάξε μια κενή φόρμα που να ανοίγει από την "φωτογραφική" σου φόρμα, Δόμησε εκεί τα φίλτρα που θέλεις να έχει η φωτο-φόρμα και έτσι θα εμφανίζονται, μόνο όσες εγγραφές ικανοποιούν τα κριτήρια που έθεσες. Αυτή την επιλογή σε προτείνω στην περίπτωση που θες να πας ενα βήμα παραπέρα σε ό,τι σχεδίασες μέχρι τώρα... Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Αν δεν μπορείς να το κάνεις, ανέβασε σε *.zip τον πίνακα -με λίγες υποθετικές εγγραφές- που πατάει η φόρμα σου, τη φόρμα σου και κάποιος (-α) από τα μέλη του forum θα σε βοηθήσει... |
| |||
| |||
Εντάξει αν δεν τα καταφέρω το ανεβαζω, σε ευχαριστώ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] άνοιγμα φόρμας με υποφόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-09-14 16:24 |
[ Φόρμες ] Άνοιγμα Φόρμας ή Έκθεσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-04-14 19:52 |
[VBA] Κωδικας VBA για άνοιγμα φόρμας | ΘΟΔΩΡΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-02-12 00:37 |
Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 18:05 |
[ Φόρμες ] ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΟΡΜΑΣ | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-10 15:01 |
Η ώρα είναι 06:53.