Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αφαίρεση Σαββατοκύριακα
Καλησπέρα Και παλι θα χρειστω την βοηθεια σας Ποια συναρτηση μπορουμε χρησημοποιησουμε σε ενα ερωτημα ωστε να αφαιρει απο τις ημερες αδειας τα Σαββατοκυριακα και τις επισημες αργιες Τι θελω να πω με αυτο Εστω οτι καποιος εργαζομενος περνει αδεια απο 2/1/2012 εως 13/1/2012 αθροιστικα οι ημερες ειναι 12 αλλα στη πραγματικοτητα ο εργαζομενος εχει παρει 9 μερες δηλ πρεπει να αφαιρεθη η 6/1/2012 Θεοφανεια και 7-8 Σαββατοκυριακο Σας ανεβαζω μια μικρη βαση και θελω να εστιασετε στο ερωτημα Ημερες αδειας που εχει παρει Ευχαριστω Χρηστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα... Σου επισυνάπτω μια ΒΔ για διαχειριση αδειων.... Διαχειριζεται, Αδειες, μετραει ΣΚ και αργιες. Ειναι Πολυ καλό, εμενα με μερικες μικρες τροποποιησεις με βολεψε παρα πολυ Να ευχαριστησουμε τον δημιουργο μιας και Το αρχειο το εχω κανει download απο το forum, δεν το εχω φτιαξει εγω ! ! ! ! |
| |||
| |||
Παράθεση:
Εκανα μια προσαρμογή σύμφωνα με βάση που ανέβασε ο Στέλιος για τις Αδειες Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το δημιουργό της ΒΔ. Δες το συνημμένο Με εκτίμηση Νάσος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα συνδεσω τη Module1 με το ερωτημα Στο ερωτημα που ειχα αφαιρουσα τις 2 ημερομηνιες και εβγαζα τις ημερες τωρα στο παραδειγμα που μου εκανες τις ημερες αυτες θα υπαρχουν; Και κατι ακομη στην συναρτηση Module1 εαν αφαιρεσω μερικες αργιες που δεν εχουμε ιδιοτικος τομεας βλεπεις θα εχω προβλημα ; πχ θελω να αφειρεσω την αργια του Αγιου Πνευματος Ευχαριστω πολυ Με εκτιμηση Χρηστος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Για να δείς άνοιξε το ερώτημα σε προβολή σχεδίασης sql και κάνε επικόλληση το παρακάτω Κώδικας: SELECT [Γενικά Στοιχεία].ΑΚΩ, [Ημερομηνιες Αδειων].ΗμΕναρξηςΑδείας, [Ημερομηνιες Αδειων].ΗμΛήξηςΑδείας, [Ημερομηνιες Αδειων].ΗμέρεςΑδείας, [Ημερομηνιες Αδειων].Ημέρες FROM [Γενικά Στοιχεία] INNER JOIN [Ημερομηνιες Αδειων] ON [Γενικά Στοιχεία].ΑΚΩ = [Ημερομηνιες Αδειων].ΑΚΩ ORDER BY [Γενικά Στοιχεία].ΑΚΩ; AgiouPneumatos As Date .AgiouPneumatos = .Pasxa + 50 Case Is = .AgiouPneumatos: IsHoliday = True Αυτά για την ώρα Νάσος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Λοιπον σου ανεβαζω μια καινουρια βαση και εαν μπορεις να κανεις το παραδειγμα που μου εκανες σε αυτη τη βαση Δεν εχω κανει κανενα ερωτημα που να υπολογιζει τις ημερες αδειας το αφινω σε σενα Μονο στους πινακες εχω ενα πινακα με το ονομα αδειες Και αν μπορεις ριξε και μια ματια στις σχεσεις για ναδεις εαν ειναι σωστες Πιστευω να μην σε κουραζω Σε ευχαριστω και παλι Χρηστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Χρήστο στη ΒΔ που μου έστειλες 1. Στον πίνακα Αδειες άλλαξα το όνομα πεδίουΕλπίζω να έγινα κατανοητός Δες τις αλλαγές στο συνημμένο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 25-01-12 στις 00:15. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Ευχαριστω πολυ για τον κοπο που εκανες για να με βοηθησης τοσο αμεσα Και παλι σε ευχαριστω και αν καπου αλλου βρω κολλυμα πιστευω οτι θα με βοηθησης ξανα Φιλικα Χρηστος |
| |||
| |||
Παράθεση:
Προεκυψε ενα ακομη προβλημα που ζητα την λυση του Στην εταιρια που εργαζομαι εχουμε 2 κατηγοριες εργαζομενων ως προς τις επισημες αργιες .Στην ( Α ) κατηγορια οι αργιες Θεοφανειων,Καθαρης Δευτερας,Δευτερας του Πασχα, 28ης Οκτωβριου θεωρουνται ως εργασημες ημερες και ως εκ τουτου δεν αφαιρουνται απο την αδεια Εαν ομως καποιος εργαζομενος την δηλωση ως ημερα αδειας τοτε ισχυει η δηλωση του εργαζομενου και η αργια αφαιρειτε απο την αδεια Στην ( Β ) κατηγορια οι παραπανω αργιες θεωρουνται ως αργιες και αφαιρουνται . Πως θα μετατρεψουμε την Module1 ωστε να εναρμονησθη με τα παραπανω δεδομενα Σου ανεβαζω ξανα την βαση και στον πινακα Προσωπικα στοιχεια εχω προσθεση ενα πεδιο με την ονομασια ιδιαιτεροτητα μηπως μπορεις να κανεις κατι: Με εκτιμηση Χρηστος |
| |||
| |||
Παράθεση:
http://www.ms-office.gr/forum/access...es-argies.html |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Θέλω να αφήσω εκτός υπολογισμού Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες | dikatsu | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-07-16 20:02 |
[ Φόρμες ] αφαίρεση μπάρας | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-05-16 12:44 |
[Excel07] Αφαίρεση συνόλου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-12-15 13:31 |
[Γενικά] Αφαίρεση αριθμών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-13 11:37 |
[Συναρτήσεις] Αφαιρεση δεδομενων | Dimi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-01-10 12:17 |
Η ώρα είναι 06:37.