Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συγχρονισμός Φόρμας με υποφόρμα
Αγαπητοί ΣΥΜφορουμίτες Καλημερα Έχω φτιάξει μια ΒΔ για την διαχείριση ατομικής καρτέλλας.... Υπάρχει μία Φόρμα (frm_PersonalCard) και μια υποφόρμα η οποία εχει ενα στοιχείο ελέγχού καρτέλλας. Οι καθε σελίδα της καρτέλλας θα περιέχει μια υποφόρμα. Προς το παρόν έχω φτιαξει μόνο την καρτέλλα Βασικά στοιχεία (SubFrm_Basic) Στην κύρια φορμα έχω βάλει ενα πεδιο (κρυφό) και το εχω συνδέσει με την 1η σελιδα. Θα το κανω και με τις υπολοιπες. Επειδη οπως καταλαβαινετε θα χρησιμοποιησω και αλλους πινακες, Το Καθολικο κλειδι στην ΒΔ είναι το πεδιο agm. Αυτο που χρειάζομαι είναι .... Ανοίγοντας την φόρμα frm_PersonalCard στο drop down menu που βλεπουμε,οταν επιλέξω κάποιο ονομα, να ενημερωνεται h f;orma, και να φερνει την αντιστοιχη photo. Επίση να ενημέρωνεται και η υποφόρμα και να αλλαζουν τα στοιχεία αναλογα με την επιλογη. Επίσης Για καποιο λόγο που δεν γνωριζω στο drop down menu που εμφανιζεται, οταν επιλεξω καποιο ονομα, φαινεται μονο το 1ο στοιχειο του ερωτηματος.... Εγω χριαζομαι να φαινονται και τα 3. Τι κανω λαθος ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelianta : 24-01-12 στις 08:30. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Θυμήστε με...γιατί δεν μπορώ να ανοίξω την βάση του φίλου μας αν και διαθέτω 2007 ; Ευχαριστώ Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
http://www.ms-office.gr/forum/access...ma-imeras.html Θα συμφωνήσω μαζί σου. |
| |||
| |||
Να ζητησω συγνωμη αν παρεβηκα καποιον απο τους κανονες του forum. ξαναανεβασα το αρχειο αυτη την φορα χωρις ονοματεπωνυμα. Ελπιζω να ειναι ΟΚ τωρα. Ευχαριστω και παλι, και συγνωμη για το λαθος |
| |||
| |||
To εφτιαξα by myself.... Thanks Anyway ! ! ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] Αναζήτηση σε υποφόρμα μέσω φόρμας | nikipyl | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 29-02-16 21:12 |
Συγχρονισμός αναδυόμενης φόρμας με κύρια φόρμα | Alexia | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-15 08:18 |
[ Φόρμες ] άνοιγμα φόρμας με υποφόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-09-14 16:24 |
[ Φόρμες ] Άνοιγμα δεύτερης φόρμας με υποφόρμα και πολλαπλά κριτήρια | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-09-14 23:39 |
[ Υποφόρμες ] Σύνδεση κυρίως Φόρμας με Υπόφορμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-11-10 15:39 |
Η ώρα είναι 09:28.