Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Άθροισμα ημερών
Καλησπερα σε ολα τα μελη Θελω και παλι την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που μου βγηκε στη πορεια . Στην βαση που σας ανεβαζω στα ερωτηματα και σεγγεκριμενα στο ερωτημα Ημερες Αδειας που εχει παρει πως μπορω να αθροισω τις ημερες που εχει παρει καποιος ωστε να εχω παντα το συνολο των ημερων αδειας που εχει παρει πχ ο Νο 0003 εχει πραγματοποιηση 2 μερες συνολο 2 μερες ο Νο 3302 εχει πραγματοποιηση 4+1+5+1=11 μερες συνολο 11 μερες πως μπορω να εχω παντα το αθροισμα των ημερων? Στο Excel με την συναρτηση SUM ειχε λυθει το προβλημα στην access ποια συναρτηση μπορσω να χρησημοποιησω? Εαν μπορειτε να μου διορθωσετε το ερωτημα Ευχαριστω Χρηστος |
| |||
| |||
Χρήστο μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο συγκεντρωτικό ερώτημα σαν αυτό: SELECT [Ημερες αδειας που εχει παρει].ΑΚΩ, Sum([Ημερες αδειας που εχει παρει].[Ημερες αδειας]) AS [ΆθροισμαΤουΗμερες αδειας] FROM [Ημερες αδειας που εχει παρει] GROUP BY [Ημερες αδειας που εχει παρει].ΑΚΩ; |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών | Σπύρος -psp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 20:12 |
[Συναρτήσεις] Λίστα εργάσιμων ημερών | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-01-13 23:09 |
Υπολογισμός ημερών άδειας | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-01-12 19:14 |
[Γενικά] Άθροισμα ασφαλιστικών ημερών | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 17-04-11 11:47 |
Υπολογισμός Ημερών πλήν Σ/Κ | Ghost_carp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-10-09 19:36 |
Η ώρα είναι 08:39.