Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπολογισμοί
Καλησπερα σε ολο το Forum Σας ανεβαζω και παλι μια βαση που υπολογιζω τις ημερες αδειας που δικαιουτε καποιος εργαζομενος και στο ερωτημα Τελικες ημερες αδειας που θα δειτε και στο παραδειγμα που σας ανεβαζω καπου κανω λαθος και δεν μου βγαζει τα σωστα Λοιπον στο ερωτημα τελικες ημερες αδειας σε ενα πεδιο πληκτρολογω τα ακολουθα IIF([αδεια απο προυγουμενα ετη]Is Null [Δικαιυμενες ημερεσ αδειας];[δικαιουμενες μερεσ αδειας]+[αδεια απο προυγουμενα ετη]);IIF([αδεια απο επομενο ετος}Is Null;[δικαιουμενες μερες αδειας];[δικαιουμενες μερες αδειας]-[αδεια απο επομενο ετος]) οταν τσεκαρω το κουτι δεν με αφεινη να προχωρησω βγαζοντας λαθος Που εχω κανει λαθος και πως μπορω να διορθωσω τον τυπο Εαν θελετε μου το γραφεται στο παραδειγμα που ανεβασα Ευχαριστω χρηστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο Εγω προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτε. Ούτε τι θέλεις ούτε που είναι το πρόβλημα |
| |||
| |||
Παράθεση:
Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ορισω τελικες ημερες αδειας εαν ανοιξης την βαση θα καταλαβης τι θελω να πω Αυτο τον τυπο πληκτρολογω πιστευω να σου εδωσα να καταλαβης. Eκφρ1: IIf([Αδεια απο προυγουμενα ετη] Is Null;[Δικαιουμενες Ημερες Αδειας];[Δικαιουμενες Ημερες Αδειας]+[Αδεια απο προυγουμενα ετη]);IIf( [Αδεια απο επομενο ετος] is null; [Δικαιουμενες Ημερες Αδειας] ; [Δικαιουμενες Ημερες Αδειας] - [Αδεια απο επομενο ετος] ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos0718 : 15-01-12 στις 21:05. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Χρήστο δοκίμασε αυτό: Eκφρ1: IIf([Αδεια απο προυγουμενα ετη] Is Null And ([Αδεια απο επομενο ετος] Is Null);[Δικαιουμενες Ημερες Αδειας];[Δικαιουμενες Ημερες Αδειας]+(Nz([Αδεια απο προυγουμενα ετη]))-Nz([Αδεια απο επομενο ετος])) |
| |||
| |||
Νασο σ' ευχαριστω μου ελλησες τα χερια
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Excel Υπολογισμοί ωραρίων - ωρών, προβλήματα | akiskas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 12-05-17 18:33 |
[ Φόρμες ] Υπολογισμοί σε κελιά | alexikakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-10-12 18:58 |
Υπολογισμοί μεταξύ φόρμας και υποφόρμας | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-12-11 10:56 |
Η ώρα είναι 08:38.